Schaijk

Gratis doos donuts voor eerste 25 klanten

Wereldprimeur Schaijk: Dunkin’ Donuts opent eerste Mobile Drive Thru bij Restaurant Charlie

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Dunkin’ Donuts zorgt voor een wereldprimeur in Schaijk. Vanaf zaterdag 10 oktober om 8 uur kun je er terecht voor heerlijke Coffee en Donuts. De toonaangevende keten Dunkin' opent op het buitenterrein van Roompot Vakantiepark en Restaurant Charlie aan de Hermanusweg 4 in Schaijk 's werelds eerste Mobile Drive Thru en pop-up store.

“Na vestigingen door bijna heel het land, kunnen nu ook mensen in de omgeving Nijmegen tot aan Den Bosch eindelijk genieten van onze heerlijke koffie en donuts. We zijn blij met onze samenwerking met ondernemer Charles Veerkamp, verantwoordelijk voor deze locatie in Schaijk, en al helemaal met de wereldprimeur van de Dunkin’ Drive”, vertelt Nabil Besali, master franchisenemer van Dunkin’ in Nederland.

De eerste Mobile Drive en pop-up store zal op het buitenterrein van het vakantiepark en naast het restaurant openen. Middels het scannen van de QR-code kan men vanuit de auto bestellen en betalen, om vervolgens de bestelling op te halen bij de Drive, die in functie van Covid-19 is bedacht en zo de veiligheid van gasten bewaakt. Gasten kunnen ook gewoon de auto parkeren en hun bestelling plaatsen in de pop-up store, waar men met lijnen de veilige afstand van 1,5 meter aangeeft. In beide gevallen hebben de klanten keuze uit 28 soorten donuts en andere dagverse producten.

Openingsactie
Om de opening van de drive te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Elke klant die de 'Dunkinnl-app' downloadt, kan genieten van een gratis drankje en ontvangt meerdere kortingsvouchers. Verder krijgen de eerste 25 klanten van de drive een gratis doos donuts bij aankoop van een doos en krijgt iedereen die in de pop up store een doos van 12 donuts koopt een doos van 6 cadeau tussen 12 en 13 uur.

Covid-19 maakt creatief
Het initiatief is ontstaan nadat de nieuwe maatregelen op maandag 28 september werden aangekondigd en de horeca moest terugschalen naar 30 gasten per ruimte. Op dat moment nam Charles Veerkamp contact op met Dunkin' om deze samenwerking op te starten. “Ik ben enorm blij met deze unieke samenwerking en het enthousiasme van Dunkin naar aanleiding van mijn verzoek”, geeft Charles aan.


Over Dunkin’
Dunkin’ (voormalig Dunkin’ Donuts), opgericht in 1950, is een van ’s werelds toonaangevende coffee and baked goods-merken. De onderneming telt meer dan 12.000 winkels in 45 landen wereldwijd. Europa telt 240 Dunkin’ Donuts-winkels. Het hoofdkantoor van Dunkin’ is gevestigd in Canton, Massachusetts, Verenigde Staten. Kijk voor meer info en de actievoorwaarden op www.dunkindonuts.nl

|Doorsturen

Uw reactie


Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties