Schaijk

Gloednieuw vakantiepark aanwinst voor grote regio

Vrijdag arriveren eerste gasten op Roompot Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Onder veel belangstelling is het nieuwe Roompot Vakantiepark Schaijk dinsdag 12 februari officieel geopend. Joep Veerkamp, vader van de gedreven, jonge ondernemer Charles (28), had de eer om de openingshandeling te mogen verrichten. Dat was er eentje zoals het hoort: het doorknippen van een rood lint. Vrijdag worden de eerste gasten verwacht.

Op de opening komen veel mensen af: familie, vrienden, ondernemers en andere belangstellenden. De zichtbaar en terecht trotse Charles opent de avond. Vervolgens krijgen Edwin Goubert van Roompot, wethouder Hans Vereijken van de gemeente Landerd en gedeputeerde Johan van den Hout van de provincie Noord-Brabant het woord. Allen zijn vol lof over het enthousiasme en doorzettingsvermogen van Veerkamp, die met zijn gloednieuwe vakantiepark een impuls geeft aan de regio en De Maashorst.
In januari 2016 trad Charles naar buiten met de plannen om Parcival, de camping van zijn opa en vader, om te toveren tot een eigentijdse vakantiebestemming. De eerste 62 huisjes staan klaar om vanaf vrijdag 15 februari de eerste gasten te ontvangen. Die kunnen genieten van familierestaurant Charlie, een bowlingbaan, binnenspeelbos en een heuse hindernisbaan voor drones. In het najaar worden nog 74 extra huisjes geplaatst.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties