Schaijk

VIDEO: Lekkerz van hier en Carrousel Groen slaan handen ineen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op zaterdag 12 september vond bij verswinkel Lekkerz van hier in Schaijk een proeverij plaats ter gelegenheid van de samenwerking tussen de specialiteitenzaak van Roy Derks en Carrousel Groen. Producten gemaakt
door de mensen van Carrousel Groen worden voortaan verkocht bij Lekkerz van hier. Web TV Schaijk maakte een videoreportage van de feestelijke proeverij.


Tijdens de proeverij was er een feestelijke stand waar afgevaardigden van Carrousel Groen diverse ambachtelijk vervaardigende producten presenteerden.

Carrousel Groen
Carrousel Groen, onderdeel van BrabantZorg en gestart in zorgcentrum Nieuwe Hoeven in Schaijk, biedt mensen met een ondersteuningsvraag zinvol werk. Carrousel Groen is een plaats waar mensen met een ondersteuningsvraag, op basis van talenten en mogelijkheden, een zinvolle daginvulling kunnen hebben in de rol van assistent-medewerker en zelf een belangrijke bijdrage leveren aan het vormgeven hiervan. Assistent-medewerkers, vakvrijwilligers en professionele krachten werken samen. Door de jaren heen heeft Carrousel Groen vanuit verschillende bedrijfjes al diverse diensten en producten geleverd.

Voor Lekkerz van hier maakt Carrousel Groen op ambachtelijke wijze heerlijke chocoladebonbons, attenties en cadeau-artikelen met de duurzame Belgische chocolade van Callebaut.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties