Schaijk

(advertorial)

Vetcellen bevriezen is vet verliezen!

Door Henriette Wijnakker van Wijnakker Schoonheidssalon

Heb je daar al eens van gehoord? Je traint en eet best goed en toch heb je een buikje of love handles. Maar je wilt geen liposuctie ondergaan. Herkenbaar? Cryolipolyse is de oplossing!

Henriette van Wijnakker Schoonheidssalon in Schaijk: “De Body-Wizard cryolipolyse behandeling is een veilige behandeling. Het is een niet-chirurgisch alternatief voor liposuctie en is wetenschappelijk onderbouwd door het gerenommeerde Massachusetts General Hospital in Boston (VS). Een grote verbetering t.o.v. de andere techniek die voor vetcellediging zorgt i.p.v. vetcelverwijdering. Men is dan ook echt enthousiast over de behandeling en de behaalde resultaten met de Body-Wizard.”

Tijdens de behandeling worden de vetcellen gekristalliseerd en deze worden samen met het vet op natuurlijke wijze door het lichaam afgevoerd. Daarom zit tussen elke behandeling minimaal 10 weken. De huid heeft dan ook mooi de tijd om mee te veren en wordt hierin extra ondersteund door een slimming serum waar men thuis de huid dagelijks mee insmeert.

De behandeling is volkomen veilig en pijnloos. Het behandelen van 1 plaatsing duurt ongeveer een uur. In een vrijblijvend en kosteloos intakegesprek wordt een persoonlijk behandelplan opgemaakt. We bieden kwaliteit met gedegen en professioneel advies. We denken met de klant mee en dat wordt erg gewaardeerd. Over het algemeen is na 3 behandelingen het gewenste resultaat behaald. Het verschil is verbluffend en blijvend! U bent slanker, kleding zit mooier en u voelt zich beter.
Te behandelen zones zijn: buik, love handles, billen, bovenbenen en bovenarmen. De cryolipolyse behandeling is geschikt voor mannen en vrouwen, sporters en elk huidtype.

In juni wordt de behandeling aangeboden (indien gewenst) met een op maat gemaakt persoonlijk voedingsadvies. Henriette Wijnakker is tevens voedingsconsulent en heeft ervaring met voedingssupplementen en sportvoeding. Tijdens het intakegesprek geeft zij u het voedingsadvies.

Wijnakker Schoonheidssalon, Schutsboomstraat 22 Schaijk. www.wijnakkerschoonheidssalon.nl, 06-45334513, info@wijnakkerschoonheidssalon

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties