Schaijk

Zaterdag 13 april open dag in prachtig nieuw pand aan het Kapelanieplein

Van der Wijst Assurantiën en RegioBank in Schaijk: persoonlijk, vertrouwd en dichtbij

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Van der Wijst Assurantiën en RegioBank in Schaijk is per 1 april verhuisd van de Runstraat naar het Kapelanieplein. Het bedrijf van financieel specialist Tom van der Wijst heeft haar intrek genomen in een prachtig pand in het nieuwe bruisende dorpshart van Schaijk. Op zaterdag 13 april houdt Van der Wijst Assurantiën en RegioBank een feestelijke open dag. Iedereen is tussen 10 en 17 uur van harte welkom om een kijkje te komen nemen op de nieuwe locatie en vrijblijvend kennis te maken met het uitgebreide dienstenpakket van het kantoor.

Lorenzo van der Wijst (links), Tom van der Wijst en Yolanda Lamers in het nieuwe kantoor.

Wanneer je binnenloopt op de nieuwe locatie van Van der Wijst aan het Kapelanieplein springt direct het open karakter van het kantoor in het oog. Hoge plafonds met industriële elementen, in combinatie met stijlvol meubilair en wanden met fraai fotobehang zorgen voor een moderne en ruimtelijke sfeer. “We beschikken hier over hetzelfde aantal vierkante meters als in de Runstraat, maar doordat we alles een stuk efficiënter hebben ingericht voelt het alsof we veel meer ruimte hebben”, vertelt Tom van der Wijst. “Toen we de kans kregen om dit nieuwe pand te kopen, hebben we die met beide handen aangegrepen. En we zijn erg blij met hoe het is geworden.”

‘Mensenwerk’
Tom van der Wijst begint 26 jaar geleden als zelfstandig financieel adviseur onder de naam Van der Wijst Assurantiën. In de periode 2007 tot 1 april van dit jaar houdt hij kantoor aan de Runstraat in Schaijk. In het nieuwe onderkomen aan het Kapelanieplein wordt Tom als vanouds bijgestaan door Yolanda Lamers en zoon Lorenzo van der Wijst. Financiële dienstverlening is mensenwerk, vindt Van der Wijst. “Bij ons ligt de nadruk op persoonlijk contact”, vertelt hij. “Je hebt altijd te maken met dezelfde vertrouwde gezichten. We luisteren goed naar onze klanten en waar zij behoefte aan hebben. Daar spelen we dan op in.”

‘Onafhankelijk advies’
Het dienstenpakket is door de jaren heen steeds verder uitgebreid. Dat begon in 1998 met de toevoeging van verzekeringen. “We werken samen met zo'n twintig maatschappijen”, geeft Lorenzo aan. “Daarin geven we een onafhankelijk advies dat past bij de situatie van de klant. Via onze website is het mogelijk proefberekeningen te maken en polissen te vergelijken. Als je er weinig van af weet, is het altijd verstandig even persoonlijk advies in te winnen bij ons. Iets online afsluiten is namelijk echt niet altijd goedkoper, want er zit vaak een addertje onder het gras. Overigens bieden wij scherpe tarieven, waardoor we gewoon kunnen concurreren met internetprijzen.”

Enige Regiobank in Schaijk
Van der Wijst is sinds 1 maart van dit jaar de enige RegioBank-vestiging in Schaijk. “We hebben de RegioBank-klanten overgenomen van Janssen BML. Zij kunnen voortaan bij ons terecht. Verder verandert er eigenlijk niets voor hen”, legt Tom uit.
RegioBank is de bank in de buurt waar mensen voor persoonlijk contact gewoon even binnen kunnen lopen. Daarnaast biedt RegioBank alle gemakken van deze tijd zoals internet en mobiel bankieren. Tom: “Eigenlijk het beste van twee werelden, waarbij de klant zelf bepaalt of hij langskomt bij ons op kantoor of dat hij het zelf online regelt.”

Bankzaken
Je kunt bij RegioBank Van der Wijst terecht voor alle bankzaken, geeft Yolanda aan. “Denk onder meer aan het openen van rekeningen voor betalen, sparen en pensioen. We hebben een kasfunctie waarbij particuliere en zakelijke klanten hier zonder kosten contant geld kunnen storten en opnemen.”
Mensen die een huis willen kopen, kunnen bij Van der Wijst terecht voor een scherp hypotheekadvies voor een vaste prijs. Lorenzo: “Daarvoor hebben we contact met ongeveer twintig geldverstrekkers. Per situatie kijken we naar de beste rentes en voorwaarden. Dat is volledig afhankelijk van de klant. Vervolgens gaan we op zoek naar de beste oplossing.”

Stap over en ontvang een dinerbon
In dorpen en kleine steden verdwijnen steeds meer banken en winkels. RegioBank kiest echter bewust voor de regio en zet zich in om ervoor te zorgen dat lokale basisvoorzieningen blijven bestaan. Daarom houdt RegioBank Van der Wijst in Schaijk een lokale actie. Van der Wijst heeft daarvoor een mooie samenwerking met restaurant Nieuw Schaijk. Mensen die vóór 29 juni met een betaalrekening naar RegioBank overstappen, krijgen een dinerbon van Nieuw Schaijk ter waarde van 25 euro cadeau. Hiermee hoopt RegioBank Van der Wijst nieuwe klanten te verwelkomen en zo ook het lokale ondernemerschap te bevorderen. Want het hebben en houden van winkels, horeca en een bank in de buurt maakt het wonen in uw buurt een stuk prettiger.

Beste bank van Nederland
Overstappen is zo geregeld. RegioBank zorgt met de Overstapservice dat u gemakkelijk van bank overstapt. De adviseurs van Van der Wijst weten precies wat er moet gebeuren en helpen u hier ook bij. De betaalrekening van RegioBank krijgt volgens onderzoek van de Consumentenbond de hoogste waardering, namelijk een 9,2. Ook voor service en voor internet- en mobiel bankieren krijgt RegioBank het hoogste cijfer van alle banken: een 8,6. “Wij zijn trots dat we hier vanuit Schaijk ons steentje aan kunnen bijdragen”, zegt Tom.

Meer informatie
Van der Wijst Assurantiën en RegioBank is gevestigd op het Kapelanieplein 5 in Schaijk. Meer informatie over het bedrijf en haar dienstverlening is te vinden op www.wijst.net. Het kantoor is vijf dagen per week open. Je kunt contact opnemen via 0486-464930 of info@wijst.net

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties