Schaijk

Tuinen door Thijs en Bart actief voor landelijke actie Hovenier Helpt

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Ook dit jaar is de landelijke actie Hovenier Helpt met als slogan ‘Groen doen is goed doen!’ gehouden. Ruim 350 hoveniers uit het gehele land deden mee, waaronder ook Tuinen door Thijs en Bart uit Schaijk.

Initiator Tuinkeur is blij met zo’n enthousiaste reactie van de ‘groene branche’. "Nog mooier is het grote aantal projecten dat is aangemeld. Uiteindelijk zijn er ruim 250 projecten bij ons ingediend", stelt woordvoerder Hendrik Westra. "Direct na de sluitingsdatum zijn we begonnen met de selectie: een tijdrovende en moeilijke klus. Temeer omdat er erg veel mensen zijn die hulp kunnen gebruiken. Uiteindelijk hebben we 85 projecten kunnen selecteren en weten te koppelen aan de deelnemende hoveniers. Alle hoveniers hebben hun belangeloze medewerking toegezegd. Daar zijn we erg blij mee", besluit Hendrik.

Tuinen door Thijs en Bart
Voor hoveniersbedrijf Tuinen door Thijs en Bart was het geen moeilijke beslissing om deel te nemen aan het project. Bart Geurts van Kessel vertelt namens het hoveniersbedrijf: "Toen wij werden benaderd voor dit project hebben we niet lang hoeven nadenken. Hoe mooi is het als je je met je team en passie voor groen kunt inzetten voor hulpbehoevende mensen. Wij stellen graag ons vakmanschap beschikbaar voor dit initiatief."

Ook volgend jaar laat Hovenier Helpt weer van zich horen, zegt Hendrik Westra: "Ik hoop dat we nog meer deelnemende hoveniers uit de groene branche enthousiast kunnen krijgen, zodat we nog meer hulpbehoevende mensen een plezier kunnen doen!"

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

DigikrantOok hier adverteren?

POLL

Op welke partij stemt u bij de Landerdse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 1042 keer gestemd.

Op welke partij stemt u bij de Graafse gemeenteraadsverkiezingen?

Deze poll is gesloten, u kunt niet meer stemmen.

Bekijk resultaten

Er is 687 keer gestemd.

Weer


 

Agenda

 


Uw agendapunt hier?