Schaijk

Schaijkse winkeliers houden weer prijzenfestijn

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Het einde van het jaar nadert met rasse schreden. Sinterklaas is al in het land en ook Kerstmis staat voor de deur... De Schaijkse winkeliers komen in deze periode traditiegetrouw met hun prijzenfestijn, de jaarlijkse eindejaarsactie om het winkelen in dit 'werelddorp' nóg aantrekkelijker te maken. Uniek is dat alle bij Schaijk een Werelddorp aangesloten winkels dit jaar meedoen aan het prijzenfestijn.

Als klant ontvangt men bij de deelnemende winkeliers in de periode van 20 november tot en met 10 december bij besteding van iedere 10 euro een lot (maximaal 30 loten per transactie). Het enige wat je als klant hoeft te doen is het lot invullen en inleveren bij een van de verzamellocaties: Albert Heijn, The Readshop, De Bouwklus of Gall & Gall.

Royale prijzenpot
Er worden twee trekkingen gehouden, op dinsdag 28 november en dinsdag 12 december. Loten doen de gehele periode mee, zowel bij de eerste als tweede trekking. De prijzen zijn in de vorm van waardebonnen op naam van de deelnemende bedrijven. Van ieder bedrijf zitten er minimaal twee waardebonnen van 25 euro in de prijzenpot. Verder zijn er dit jaar vijf grote prijzen van 100 euro en twee hoofdprijzen van 250 euro te winnen. De grote prijzen zijn in de vorm van de nieuwe Schaijk een Werelddorp-waardebonnen, die bij iedere deelnemende winkel zijn te besteden.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties