Schaijk

Roy Derks van Lekkerz van hier Schaijk wint Rabobank-startersprijs

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Roy Derks van Lekkers van hier uit Schaijk is dinsdagavond uitgeroepen tot 'Starter van het Kwartaal' van Rabobank Oss Bernheze.Tijdens de Week van de Coöperatie vond op 2 oktober in De Rusheuvel in Oss de eerste editie van de ondernemersverkiezing plaats. (foto: Ronald Goudberg)

Roy Derks (links) wordt gehuldigd in De Rusheuvel.

In zijn krachtige en persoonlijke pitch bracht Roy zijn geloof in de business en het lef om ervoor te gaan duidelijk naar voren. Zaken die belangrijk zijn in het ondernemerschap. Dit bracht hem volgens de jury naar de overwinning. Roy mag zich de eerste Rabo Starter van het Kwartaal noemen. Roy vertelt opgetogen: “Ik ben ontzettend blij. Dit is zo’n mooie erkenning voor mijn bedrijf!”. Roy startte begin juli met zijn versspeciaalzaak in Schaijk.

Focus op producten uit de eigen streek
De focus op streekproducten, daar richt Roy zich op. “Mensen willen eerlijke producten en ik bied ze deze. Ik laat zien waar de producten vandaan komen. En ik wil de beste kwaliteit in mijn winkel.” Zijn winkel heeft hij met oog voor detail ingericht. Beleving en sfeer zijn hierin goed neergezet. Maar het onderscheidend vermogen zit in hemzelf, zijn enthousiasme, het persoonlijke contact met de klant en het maatwerk wat hij levert. Roy: “Of een klant nu een volle boodschappentas komt halen of één ei, ik ben blij met elke klant!”


Starters ondersteunen
De Starter van het Kwartaal is een initiatief van Rabobank Oss Bernheze. Drie genomineerde starters worden uitgenodigd om hun bedrijf op een originele manier te presenteren. De winnaar ontvangt een PR-boost via lokale media en wordt geholpen met het vergroten van zijn of haar netwerk. Op www.rabo.nl/ossbernheze/startervanhetkwartaal lees je meer over de verkiezing en hoe je als startende ondernemer genomineerd kunt worden.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties