Schaijk

Roy Derks van Lekkerz van hier Schaijk genomineerd voor startersprijs

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op 2 oktober vindt de eerste editie van de verkiezing 'Starter van het Kwartaal' van Rabobank Oss Bernheze plaats. Tijdens een zogeheten Ondernemersboost, die wordt gehouden in sportcentrum De Rusheuvel in Oss, pitchen de drie genomineerden voor de felbegeerde titel. Een van de  
genomineerden is Roy Derks (foto) van Lekkerz van hier uit Schaijk, een versspeciaalzaak met focus op producten uit de eigen streek.

De andere twee genomineerden zijn Mechie Ceelen van Feelgood & Shine uit Oss, een lifecoachingsbureau voor groei en geluk, en Geert van Rooy en Maarten-Jan Arensman van PrivacyPros uit Nuland, experts op het gebied van privacywetgeving.

De Rabobank wil met de verkiezing startende ondernemers een steuntje in de rug geven. Naast de eer om te winnen, krijgt de winnaar een PR-boost voor zijn bedrijf. Rabobank zorgt na de verkiezing voor extra publiciteit voor het bedrijf en helpt bij het vergroten van het zakelijke netwerk.

Ook Starter van het Kwartaal worden?
Ben jij net gestart met je eigen bedrijf, heb je lef en onderscheidend vermogen? Of heb jij een innovatief idee tot leven gebracht? Misschien word jij dan de volgende Starter van het Kwartaal van Rabobank Oss Bernheze. “Starters willen wij hierbij uitdagen om mee te dingen naar de titel ‘Starter van het Kwartaal’. Een verkiezing die wij dit kwartaal voor de eerste keer organiseren” licht Frank Ballon, manager MKB, toe.
Uit de aanmelders kiest de jury drie genomineerden. Deze drie genomineerden krijgen de mogelijkheid om door middel van een pitch hun bedrijf op een originele manier te presenteren. Een jury bepaalt dan de uiteindelijke winnaar. Frank: “Met deze verkiezing willen wij startende ondernemers uit de regio Oss-Bernheze een helpende hand bieden. Wij zijn een coöperatieve bank, dat betekent dat we het sámen doen. Startende ondernemers kunnen extra aandacht goed gebruiken, wij hebben een groot zakelijk netwerk en daarom willen wij hen een podium bieden."

Voor aanmelden, spelregels en informatie ga je naar www.rabobank.nl/ossbernheze

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties