Schaijk

‘Wie jarig is trakteert’

RegioBank en Van der Wijst Assurantiën Schaijk bestaat 10 jaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Aan de Runstraat 8C in Schaijk is al 10 jaar lang de RegioBank en Van der Wijst Assurantiën gevestigd. Het kantoor van Tom van der Wijst viert het bereiken van deze bijzondere mijlpaal met diverse acties en aantrekkelijke kortingen voor haar klanten. “Wie jarig is trakteert!”

Lorenzo van der Wijst (links), Yolanda Lamers en Tom van der Wijst.

De tijd heeft niet stil gestaan bij RegioBank en Van der Wijst Assurantiën in Schaijk. “In de afgelopen tien jaar zijn we meer dan verdubbeld qua klanten, en dat komt natuurlijk niet zomaar”, geeft Tom van der Wijst aan. “Wij werken met een klein team en daardoor worden mensen altijd geholpen door iemand die ze kennen. Bij ons staat persoonlijk advies nog hoog in het vaandel. Vele klanten lopen regelmatig binnen voor advies of maken gebruik van onze kasfunctie, die bij andere banken al lang verdwenen is.”

Verzekeringen
Maar ook op het gebied van verzekeringen kan Van der Wijst scherpe aanbiedingen doen. “Maar belangrijker nog is de snelle en goede afwikkeling van schades, want daarvoor ben je immers verzekerd. Wij werken met ruim vijftien verzekeringsmaatschappijen.”

1000 euro korting
Nu de huizenmarkt weer volop in beweging is, heeft RegioBank Van der Wijst een heel scherp hypotheektarief. Men krijgt maar liefst 1000 euro korting, waardoor het all-in tarief nu 1.795 euro is. Tom van der Wijst: “Wij vergelijken ruim twintig banken en verzekeringsmaatschappijen voor de scherpste rentes en de beste voorwaarden.”

Alles onder één dak
Alles onder één dak geregeld hebben? Loop dan eens binnen bij RegioBank en Van der Wijst Assurantiën aan de Runstraat 8C in Schaijk of maak een afspraak. Dit kan tijdens kantooruren, maar desgewenst ook ’s avonds. Kijk op www.wijst.net of bel naar 0486-464930.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties