Schaijk

Openbare informatiebijeenkomst op donderdag 20 mei

Presentatie verkeersonderzoek verplaatsing Jonkergouw Schaijk

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De gemeente Landerd heeft woensdag 17 maart een bijeenkomst gehouden voor omwonenden van de Broksteeg in Schaijk. Aanleiding hiervoor was de presentatie van een verkeersonderzoek voor de verplaatsings- en ontwikkelingsplannen van Tuinbouwbedrijf Jonkergouw. Het onderzoek is naar aanleiding van die bijeenkomst aangescherpt. De definitieve versie wordt donderdag 20 mei gepresenteerd tijdens een openbare bijeenkomst. Belangstellenden kunnen zich hiervoor aanmelden.

De infoavond start om 20 uur met korte terugblik op de eerste versie van het onderzoek en de bijeenkomst van 17 maart. Daarna worden in ieder geval de volgende onderdelen behandeld:

  • Wat is er gebeurd sinds de vorige bijeenkomst?
  • Wat zijn de belangrijkste conclusies uit het definitieve rapport?
  • Hoe ziet het vervolgproces eruit?
  • Welke rol krijgt de omgeving in het vervolgproces?

Na het behandelen van deze vragen is er ruimte voor de deelnemers om vragen te stellen.

Aanmelden
De informatiebijeenkomst vindt bij voorkeur fysiek plaats op een locatie van tuinbouwbedrijf Jonkergouw, maar door de geldende maatregelen lijkt dit niet haalbaar. Daarom is de kans groot dat het een digitale bijeenkomst wordt. Belangstellenden dienen zich vooraf aan te melden. Dit kan bij Roel van Leendert door uiterlijk dinsdag 18 mei een bericht te sturen naar roel.vanleendert@landerd.nl. Deelnemers ontvangen meer informatie per mail. Kun je de bijeenkomst niet bijwonen, maar wil je toch de stukken inzien? Stuur ook dan een mail naar Van Leendert. Je krijgt ze na de bijeenkomst toegestuurd.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties