Schaijk

Stel een origineel pakket samen in de vernieuwde showroom van Time4Gifts Schaijk

‘Met een kerstpakket kun je als werkgever echt je waardering uitspreken’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Door de ongekend hoge temperaturen van de afgelopen weken zou je het bijna vergeten, maar over twee maanden staan de feestdagen alweer voor de deur. Daarmee breekt voor ondernemers de tijd aan om te gaan nadenken over een kerstpakket voor hun medewerkers. Ben je als ondernemer op zoek naar een origineel en eigentijds kerstpakket met een persoonlijke touch? Maak dan eens een afspraak met Patricia van Dorst van Time4Gifts in Schaijk. Neem een kijkje in de nieuwe, uitgebreide showroom om zelf een pakket samen te stellen of laat je adviseren door het bedrijf.

Patricia van Dorst in de nieuwe showroom van Time4Gifts.

Patricia van Dorst start in 2009 met Time4Gifts. Na een aantal jaren gevestigd te zijn geweest aan de Hofse Hoeve, verhuist het bedrijf in maart van dit jaar naar een nieuwe locatie aan de Pastoor van Winkelstraat in Schaijk. “Op de Hofse Hoeve groeiden we een beetje uit ons jasje”, vertelt Patricia. “Hier hebben we een stuk meer ruimte en een grotere showroom, waar we niet alleen onze kerstpakketten kunnen laten zien, maar ook onze relatiegeschenken en bedrijfskleding kunnen presenteren.”

‘Veel persoonlijker’
In de ruime, stijlvol ingerichte showroom van Time4Gifts krijg je een uitstekend beeld van de vele mogelijkheden en producten. “In de showroom kun je op je gemak alles bekijken en zelf een pakket samenstellen”, legt Patricia uit. “Op die manier is het veel persoonlijker dan wanneer je bij een groothandel een kant-en-klaar pakket van het schap haalt. Wij hebben originele, hippe en bruikbare producten. Kwalitatief goede spullen waar je echt iets aan hebt en die je kunt afstemmen op de werknemer.”

Maatwerk
Op www.kerstpakketsamenstellen.com staan ter inspiratie zo’n honderd voorbeelden van complete pakketten. “Je kunt kiezen voor een van deze pakketten, maar het is ook mogelijk hier naar eigen inzicht nog wijzigingen in aan te brengen. Of je stelt het pakket dus helemaal zelf samen in onze showroom. We zijn heel flexibel. Verder kun je rekening houden met mannen of vrouwen en bijvoorbeeld wel of geen alcohol in het pakket. Het is dan echt maatwerk.”

Trends
Hoewel bij Time4Gifts alles mogelijk is als het gaat om het samenstellen van een kerstpakket, zijn er volgens Patricia enkele duidelijke trends zichtbaar. “Bijna iedereen wil graag een cadeau dat bruikbaar is, zoals bijvoorbeeld een mooie reiskoffer, een trendy tas, een hippe barbecue of een decoratieve borrelplank. En verder natuurlijk lekkere verwenproducten erbij zoals chocolade, nootjes en goede wijn. Andere thema’s die je veel ziet terugkomen zijn foodtruck, ‘home made’ (bijvoorbeeld zelf je brood bakken) en de botanische trend. Geen oubollige producten, maar echt spullen van deze tijd, die je nu ook ziet in de woonwinkels.”

‘Aandacht en verrassing’
Wat is de kracht en charme van een kerstpakket? “Het verrassingsmoment”, stelt Patricia. “Zo’n pakket gezellig uitpakken met elkaar, dat blijft iedereen gewoon leuk vinden. Daarnaast laat je als ondernemer met een kerspakket zien dat je aandacht besteedt aan je medewerkers. Met een kerstpakket kun je als werkgever echt je waardering uitspreken naar de mensen die voor je werken. Een kerstpakket is overigens niet alleen leuk voor het personeel, ook relaties laten zich graag verrassen.”

Relatiegeschenken en bedrijfskleding
Behalve voor kerstpakketten kunnen ondernemers bij Time4Gifts ook terecht voor een keur aan fraaie en originele relatiegeschenken voor hun klanten. Waar Time4Gifts met de kerstpakketten vooral in de regio actief is, levert het Schaijkse bedrijf de relatiegeschenken door heel Nederland, België en Duitsland. Patricia: “Onze kracht zijn speciale, op maat gemaakte producten. We spelen daarbij in op de laatste trends en gadgets en gaan regelmatig naar beurzen om op de hoogte blijven. Met name producten in eigen vorm zijn erg in trek. “Maar in principe is alles mogelijk waar een logo op kan. We denken graag met klanten mee over originele ideeën voor relatiegeschenken.”

Maak een afspraak
Benieuwd naar de mogelijkheden van Time4Gifts? Kom dan een keer een kijkje nemen in de showroom. Patricia: “Iedereen is welkom, de koffie staat klaar. We werken bij voorkeur op afspraak, zodat we mensen alle tijd en aandacht kunnen geven bij het samenstellen van de kerstpakketten.”

Time4Gifts is te bereiken via 0486-436899 en info@time4gifts.nl. Kijk voor de relatiegeschenken en bedrijfskleding op www.time4gifts.nl. Voor de kerstpakketten kun je terecht op www.kerstpakketsamenstellen.com. De showroom is gevestigd aan de Pastoor van Winkelstraat 100 in Schaijk.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties