Schaijk

Lunenborg Clinics opent 25 augustus in Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Aan de Schutsboomstraat 42 in Schaijk opent zaterdag 25 augustus Lunenborg Clinics de deuren. Deze luxe kliniek onder leiding van professioneel tandcosmeticus Gert Lunenborg biedt een breed scala aan behandelingen.

“Mensen kunnen bij ons onder meer terecht om hun tanden professioneel te laten bleken”, vertelt Gert Lunenborg. “Daarnaast adviseren en begeleiden wij mensen met snurkproblemen en lichte slaapapneu. Dit doen wij met het product Nastent in samenwerking met Mudita Medical BV. Samen met Mudita Medical kunnen wij mensen ook adviseren in het gebruik van de Spiromagic. Met deze smartphone based spirometer kunnen longpatiënten en sporters op eenvoudige wijze de status van hun longen en conditie meten.”

Lunenborg Clinics is gevestigd aan de Schutsboomstraat 42 in Schaijk. Meer informatie: www.lunenborgclinics.nl, info@lunenborgclinics.nl of 06-83837317.

|Doorsturen

Debbie

2018-09-14 17:02:18

Ik moet helaas de waarschuwingen uit eigen ervaring onderschrijven. Ook ik ben zogenaamd professioneel tandcosmeticus. Tijdens een 3 uurtjes durende gezellige bijeenkomst leerden we hoe tanden te bleken.  Veel mensen blijken waarde te hechten aan  de term professionele tandcosmeticus. Maar het is in verste verte niet vergelijkbaar met een tandhygienist of een tandarts waarvoor echt een jarenlange intensieve opleiding aan vooraf gaat. Veel tandartsen bieden ook tandbleken aan en dan is het echt professioneel en kost nauwelijks meer. 

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties