Schaijk

Bedrijf van Stef en Jens van den Wijngaard van Zeeland naar Schaijk verhuisd

Letsleds: alleskunners op het gebied van LED verlichting

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - In 2011 vanuit huis in Zeeland begonnen, is Letsleds in de afgelopen jaren uitgegroeid tot een toonaangevende speler in de LED verlichtingsbranche. In mei van dit jaar verhuisde het bedrijf van Stef en zijn zoon Jens van den Wijngaard vanuit Zeeland naar een fraai nieuw pand aan de Hoogschaijksestraat 37b in Schaijk. Hoog tijd om deze twee actieve ondernemers eens in de spotlights te zetten.

Stef (rechts) en Jens van de Wijngaard voor hun nieuwe bedrijfspand in Schaijk.

Ingegeven door zijn bovengemiddelde interesse in nieuwe technieken en ledlampen, start Stef van den Wijngaard in 2011 met Letsleds vanuit zijn huis in Zeeland. Het bedrijf timmert van meet af aan hard aan de weg en groeit steeds verder uit het jasje. "Op een gegeven moment stond ons hele huis vol met LED lampen, tot aan de overloop en slaapkamer toe", vertelt Stef. "Er moest dus echt iets gebeuren."

Verhuizingen
Letsleds verhuist daarom naar de eerste etage van het pand van Bens Camper- en Caravanservice in Zeeland. "We hadden daar puur een magazijn en konden niet echt goed klanten ontvangen. Omdat het bedrijf bleef groeien en daarmee ook de voorraden steeds groter werden, was het op een gegeven moment onbegonnen werk om alles naar boven te sjouwen."
Letsleds gaat wederom op zoek naar nieuwe huisvesting en vindt deze uiteindelijk in Schaijk, in een prachtig en ruim pand aan de Hoogschaijksestraat 37b. "We hebben hier niet alleen volop ruimte voor onze 800 verschillende producten, maar kunnen nu ook op een goede manier onze klanten ontvangen. We hebben weliswaar een webshop, en zijn geen fysieke winkel, maar iedereen is hier van harte welkom om te komen kijken wat er allemaal mogelijk is. We laten alles graag zien", vertelt Jens, die sinds de verhuizing naar Schaijk fulltime werkzaam is in het bedrijf.

Projecten
Letsleds is actief door heel Nederland en Vlaanderen en levert diverse soorten LED lampen aan zowel particulieren als bedrijven. "We hebben een zeer breed werkterrein en hele gevarieerde klanten", vertellen Stef en Jens. "Zo hebben we in Amsterdam onder meer een scheepsterminal ingericht met LED verlichting, verlichten we volledige kerken met LED lampen en hebben we de verlichting verzorgd van het Chassé Theater in Breda. Écht maatwerk allemaal."

Onderscheidend
Grote kracht van Letsleds is dat het bedrijf alle producten zelf rechtstreeks importeert uit Azië. "Er komt geen tussenhandel aan te pas, waardoor we zelf de kwaliteit optimaal kunnen waarborgen en snel kunnen inspelen op ontwikkelingen op de markt. Daarnaast zijn we onderscheidend qua design. We ontwerpen zelf de verpakkingen van de lampen en voeren ook een collectie lampen onder ons eigen Letsleds-label."
Ook waar het gaat om de presentatie van de diverse soorten LED lampen in de webshop Letsleds.nl gaan Stef en Jens nét een stapje verder dan gebruikelijk is. "Van ieder lampje dat we in onze collectie hebben, maken we zelf een 360 graden-foto, waardoor in de webshop tot in het kleinste detail zichtbaar is hoe het lampje eruit ziet."

Letsleds is gelegen aan de Hoogschaijksestraat 37b in Schaijk. Meer informatie: bel 0486-750438, mail naar info@letsleds.nl of bezoek de webshop op www.letsleds.nl.


Waarom kiezen voor LED verlichting?
Wat zijn de voordelen van LED lampen ten opzichte van conventionele lampen? "LED lampen leveren een energiebesparing op van wel 90 procent", vertellen Stef en Jens van den Wijngaard. "De verwachte levensduur van onze LED lampen is bovendien meer dan vijf keer langer dan die van een spaarlamp." De prijs van LED lampen ligt wel iets hoger dan die van conventionele lampen. "Dat klopt, maar elke LED lamp die je bij ons koopt heb je na een jaar terugverdiend. En de lampen gaan gemiddeld tien jaar mee."

Warme gloeilampkleur mogelijk
Veel mensen denken nog dat LED lampen koud licht geven. Maar dat is een misverstand, leggen Stef en Jens uit. "Dat is al lang niet meer zo, ook een warme, sfeervolle gloeilampkleur is mogelijk. Bij onze dimbare LED spots kun je het licht zelfs helemaal naar je eigen voorkeur aanpassen: van halogeen naar sfeervol en warm kaarslicht."

Ook tuinverlichting en bouwlampen
Naast LED lampen en dimbare LED spots kun je bij Letsleds ook terecht voor tuinverlichting en bouwlampen. Bekijk het ruime assortiment LED lampen op www.letsleds.nl of doe eerst de besparingsscan op de website om je persoonlijke besparing te berekenen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties