Schaijk

Bijzondere samenwerking Schaijkse en Udense ondernemers

Lekkerz van Hier slaat handen ineen met Brownies & downieS

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/UDEN – Delicatessenzaak Lekkerz van Hier in Schaijk start binnenkort een bijzondere samenwerking. In de winkel van Roy Derks aan de Schutsboomstraat zijn vanaf half maart de heerlijke brownies van restaurant Brownies & downieS uit Uden verkrijgbaar. Kennismaken met deze heerlijke zoete lekkernij? Kom dan op vrijdag 12 maart tussen 11 en 17 uur naar de speciale browniesproeverij bij Lekkerz van Hier. Namens Brownies & downieS zijn dan ook Jarno en Lisanne (foto) aanwezig om een toelichting te geven op hun smakelijke creaties.

Brownies & downieS in Uden biedt mensen met een beperking de mogelijkheid om in een professionele horecaonderneming ervaring op te doen. Werken bij het restaurant is voor hen een uitdagende manier om zich te ontwikkelen en het beste uit zichzelf te halen. “Persoonlijk kom ik altijd erg graag bij Brownies & downieS in Uden, temeer omdat ze daar maatschappelijk heel goede dingen doen”, vertelt Roy Derks. “Maar zij zitten nu al een tijd noodgedwongen dicht vanwege Corona en dat betekent dat er voor de medewerkers momenteel veel minder te doen is. Een schrijnende situatie.”

Roy, die met zijn foodwinkel wél open mag blijven in coronatijd, zocht daarom contact met Brownies & downieS met als resultaat een bijzondere samenwerking met een sociaal-maatschappelijk karakter. “Onder andere Jarno en Lisanne gaan voor ons heerlijke brownies bereiden die ik bij Lekkerz van Hier in Schaijk ga verkopen. De opbrengsten zijn bestemd voor Brownies & downieS.”

Proeverij
Op vrijdag 12 maart is er tussen 11 en 17 uur een speciale browniesproeverij bij Lekkerz van Hier, waarbij iedereen deze lekkernijen kan uitproberen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties