Schaijk

Versspeciaalzaak van Roy Derks opent woensdag 4 juli de deuren

Lekkerz van hier: nieuwe aanwinst voor centrum Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Het centrum van werelddorp Schaijk heeft er met ingang van volgende week weer een nieuwe aanwinst bij: Lekkerz van hier. De versspeciaalzaak van Roy Derks aan de Schutsboomstraat 13a opent woensdagochtend 4 juli om 9 uur de deuren voor het publiek. “Ik bruis van energie om te beginnen.”

Roy Derks.

“Lekkerz van hier is een versspeciaalzaak met de focus op producten uit onze eigen streek”, vertelt Roy Derks. “Ik wil eigenlijk hetzelfde doen als Oerlekker Maashorst: inwoners meer laten eten uit onze eigen omgeving. Want we hebben hier ontzettend veel.”

Schat aan ervaring
De 38-jarige Roy Derks, sinds anderhalf jaar woonachtig in Schaijk, heeft al een schat aan ervaring in de levensmiddelenbranche. “Op mijn vijftiende ben ik al begonnen in de supermarkt, als vulploegmedewerker. Daarna heb ik nog diverse andere functies bekleed en de laatste veertien jaar was ik werkzaam als bedrijfsleider.”

‘Kippenvel’
Met de aanstaande opening van Lekkerz van hier gaat voor Roy een langgekoesterde wens in vervulling. “In de afgelopen zes jaar heb ik vaak nagedacht over hoe mooi het zou zijn om voor mezelf te beginnen, maar ik durfde de stap nooit te zetten. Totdat ik vorig jaar tegen een boerderijwinkel in Cuijk aanliep. Toen ik die winkel zag kreeg ik gewoon kippenvel en dacht ik: dit wil ik óók.”
Roy zoekt contact met de Cuijkse ondernemer, hakt vervolgens de knoop door en gaat zijn droom achterna. Resultaat: Lekkerz van hier, een prachtige eigen versspeciaalzaak in hartje Schaijk.

Lekkerz van hier
Bij Lekkerz van hier, de naam zegt het al, kun je terecht voor een keur aan (h)eerlijke producten uit de streek. Roy somt op: “Boerderijkaas van boer Spierings uit Oss, eieren van Robert van der Bolt uit Schaijk, Maashorstjam, Meierijse honing, asperges van Den Brok in Schaijk en bier van Bierbrouwerij Oijen.”
Verder verkoopt de winkel groenten en fruit, (huzaren)salades, boerderijzuivel, vers gebrande noten, gesneden groenten en boerderij-ijs. Maar ook complete maaltijden. “We hebben een vast assortiment van zes tot acht maaltijden, variërend van Hollands tot Oosters of Italiaans. Daarnaast bieden we wekelijks wisselende gerechten aan. Hele goede maaltijden voor een standaardprijs van 5,79.” Alle maaltijden kunnen tevens worden besteld via een bestellijst.

Openingsactie
Lekkerz van hier opent woensdag 4 juli om 9 uur de deuren voor het publiek. Wethouder Hans Vereijken verricht dan de feestelijke opening van de nieuwe zaak van Roy Derks, die ook een fraaie openingsactie in petto heeft. De eerste vijftig klanten ontvangen een goodiebag vol heerlijke producten van Lekkerz van hier.
“Ik heb er superveel zin in en bruis van de energie om te beginnen”, blikt Roy enthousiast vooruit op de opening van zijn verswinkel. “Ik ga alles geven om dit te laten slagen. “

Op woensdag 4 juli is Lekkerz van hier geopend van 9 tot 20 uur. Daarna zijn de openingstijden: maandag tot en met vrijdag van 8 tot 18 uur en zaterdag van 8 tot 17 uur. Kijk voor meer info op www.lekkerzvanhier.nl of www.facebook.com/lekkerzvanhier.  

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties