Schaijk

Versspeciaalzaak in Schaijks dorpshart vernieuwt assortiment

Lekkerz van hier: dé plek voor delicatessen en cadeaus

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Lekkerz van hier in Schaijk is zich nog meer gaan specialiseren in delicatessen. Sinds vorige week staat midden in de versspeciaalzaak een grote notenbar. Verder is het toch al prachtige assortiment uitgebreid met 55 soorten thee en gebrande koffiebonen. Als klap op de vuurpijl kun je er voortaan ook zelf likeuren, azijn en olijfolie tappen. Eigenaar Roy Derks is blij dat hij nu een onderscheidend aanbod heeft.

Nog geen jaar geleden opende Lekkerz van Hier de deuren aan de Schutsboomstraat 13a. In de tussentijd is er veel gebeurd in het Schaijkse centrum, waardoor de winkel van Derks nu twee supermarkten om de hoek heeft. “Ik had het idee dat er te veel overlap zat in ons assortiment”, vindt hij. “Ik vroeg me af of de klant dan nog wel bereid was om naar mij toe te komen als ze iets verderop ook alles onder één dak kunnen krijgen. Daarom ben ik op zoek gegaan naar een onderscheidend assortiment met nog meer delicatessen, verse koffie en thee, een keur aan diverse lekkernijen en originele cadeaus. Als ik de eerste reacties zo hoor dan is dat goed gelukt!”

Vers gebrande noten
De groente- en fruitafdeling heeft plaats gemaakt voor een grote notenbar midden in de winkel. “De noten worden dagelijks vers gebrand”, vertelt Derks. “Verder breiden we uit met een grote keuze aan thee en koffie. De thee komt van een goede importeur uit Hamburg. De koffiebonen worden geleverd door Espresso&zo, een koffiewinkel in Oss. Zelf ben ik al jaren fan van die zaak. Ze schenken daar prima koffie en het is geweldig dat ik dit nu zelf kan doen. In samenwerking met Marskramer Schoppema heb ik een gezellig hoekje in de winkel gecreëerd waar je kunt genieten van een heerlijk kopje koffie, cappuccino, espresso, latte macchiato of thee tegen een schappelijke prijs.”
Het is tegenwoordig ook mogelijk om zelf een flesje met azijn, olijfolie of likeur te tappen. Hiervoor zijn verschillende formaten beschikbaar en kun je zo af en toe eens iets anders uitproberen. Derks: “De verschillende soorten olijfolie zijn ideaal om te bakken of om een heerlijke dressing van te maken. Daarvoor zijn de azijnvarianten ook zeer geschikt. Natuurlijk is het ook leuk om zoiets cadeau te geven.”

Grote diversiteit
Het assortiment blijft verder grotendeels gehandhaafd. Je kunt dus ook nog steeds een grote diversiteit aan kaas, maaltijden, boerderijzuivel, luxe chocolade en cadeaupakketjes krijgen. “Heb je zin in net even wat lekkerder en kwalitatief beter eten of zoek je een leuk geschenk voor iemand? Dan moet je bij Lekkerz van hier zijn”, besluit Derks.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties