Schaijk

Kom in de kerstsfeer

Late Night Shopping in Schaijk op zaterdag 16 december

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Werelddorp Schaijk staat zaterdagavond 16 december in het teken van Late Night Shopping. Vele winkels zijn deze avond geopend van 19 tot 22 uur met leuke acties. In het dorp is van alles te beleven en er staan verschillende kramen waar je leuke artikelen kunt scoren en lekkere hapjes en drankjes kunt verkrijgen.

Zo wordt er bij The Readshop snel en simpel gekookt met 5 ingrediënten van Jamie Oliver, geeft Helmir op alle Janzen-producten 50% korting en bij
DFM bloemen en planten krijg je bij besteding van 10 euro een leuke attentie. Tijdens de Late Night Shopping kun je bij Albert Heijn terecht voor extra aanbiedingen en Manders Be Yourself heeft een kraam met ‘foute’ kersttruien en Happy Socks. Haku Witgoedspecialist heeft een Winter Win Actie waarbij mooie prijzen gewonnen kunnen worden. Bij Schoen & sportshop Bento kun je deelnemen aan een prijsvraag. Bento heeft samen met Warme bakker Marcel Sanders en Manders Optiek en Juwelier een gezellig winterterras waar je voor koffie, thee en chocomel en natuurlijk heerlijke oliebollen, appelbeignets en appelflappen terecht kunt. Bodyfashion Minerva geeft deze avond 15% korting op het gehele assortiment en bij Welterusten kunnen kinderen marshmallows roosteren boven de vuurkorf. Bij Magnifiek kun je onder het genot van een glaasje prosecco slagen voor een mooie kerstoutfit met aantrekkelijke kortingen. Bij Sisters stoffen & fournituren krijg je per uur een oplopende korting van 10% tot 20% op stoffen, fournituren en breigarens. Bakkerij Bart Bongers en Keurslagerij van Kraaij zorgen voor heerlijke broodjes hamburger en braadworst en eetcafé De Notaris schenkt in het centrum heerlijke Glühwein met marshmallows en chocomel met kaneelkoekjes.

Gezellige muziek
Ook kun je van gezellige muziek genieten. Concordia geeft een show weg op het Piet Paaltjesplein, Poddomme zorgt voor een gezellige noot bij Welterusten en De Stroatklinkers in de Pastoor van Winkelstraat.

Maar dat is nog niet alles. Je wordt ook nog lekker verwend door alle winkeliers. Bij elke aankoop krijg je een consumptiebon. Bij besteding van 5 tot 10 euro kun je gratis een heerlijke oliebol halen bij Bakker Sanders, bij besteding van 11 tot 25 euro krijg je gratis bij De Notaris een glaasje Glühwein of chocomel. Bij besteding van 26 tot 50 euro kun je gratis bij Keurslagerij van Kraaij en bakker Bongers een broodje hamburger of braadworst halen en boven de 50 krijg je ze alledrie.

‘Reuzeschudsneeuwbol’
Voor de kerk komt ook een ‘reuzeschudsneeuwbol’ te staan met een doorsnede van 3,20 meter. Hier kun je alleen of met familie en vrienden in om een mooie gratis kerstfoto te laten maken. Hier is natuurlijk ook de Kerstman bij aanwezig. De foto’s kun je later zelf via de website van Schaijk een Werelddorp downloaden.

Wensboom
Weet of ken je iemand die wel eens in de watten gelegd mag worden? Dan kun je voor deze persoon een wens doen en wie weet gaat deze in vervulling. Alleen tijdens Late Night Shopping kun je bij de deelnemende winkels een wenskerstbal halen voor jouw wens. Deze kunnen daarna tot 26 december ingeleverd worden bij Schoen & sportshop Bento en bij Sisters stoffen en fournituren. Zij zorgen er dan voor dat de wens in de wensboom komt te hangen tegenover het Piet Paaltjesplein. Op 30 december wordt de wens bekendgemaakt die in vervulling zal gaan. Tijdens deze avond worden ook de winnaars van de mooiste inspiratieboom van Schitterend Schaijk op het Piet Paaltjesplein bekendgemaakt.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties