Schaijk

Koopzondag Schaijk op 26 maart: Win een ton met je kassabon

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Op 26 maart is het weer koopzondag in Schaijk. Veel winkeliers zetten hun deuren open om de nieuwste collecties te presenteren en de klanten weer eens goed te verwennen. En er valt nog wat te winnen ook. Bij de actie 'Win een ton met je kassabon!' worden van alle kopende klanten de aankoopbonnen gedupliceerd en verzameld. Uit die bonnen wordt een winnaar getrokken. Deze gelukkige krijgt een rijk gevulde ton met daarin een diversiteit aan cadeaus van alle deelnemende winkels.

Onder het motto 'Schaijk, daar weet je dat je welkom bent!' maken de winkeliers hun winkels tijdens de koopzondag extra gezellig gemaakt en zijn er veel leuke acties, zoals 'Haak maar raak' bij Sisters stoffen en fournituren en 'Hoeveel meter is onze veter' bij Bento Schoenen- en Sportshop. Manders Optiek geeft op haar beurt op 26 maart 10% korting op de nieuwe collectie zonnebrillen en bij Marskramer/Schoppema meubel krijg je tijdens de voorjaarskoopzondag maar liefst 26% korting op alle showmodellen van 2016. Naast de presentatie van de prachtige voorjaarscollectie organiseert Manders Be Yourself haar inmiddels befaamde Just Brands Weekend: meer voor mannen: leuke give-aways, drinks & bites en misschien win je wel een jeans. Bij Magnifiek is er op deze zondag een expositie van schilderijen van José Govers uit Reek. De winkels zijn 26 maart geopend van 12 tot 17 uur.

De winkeliers die deelnemen aan de koopzondag op 26 maart zijn: Albert Heijn, Bento, Bruna, Cycle Station, Spanjers voor dier en tuin, Magnifiek, Manders Be Yourself, Manders Optiek & Juwelier, Minerva bodyfashion, Schoppema Marskramer & Schoppema Meubel, Sisters stoffen & fournituren, Snufenshoe Conceptstore, Snufenshoe Kids, Travel XL, Welterusten Slaapwinkel-Kinderwinkel en Van Zummeren automobielbedrijf.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas