Schaijk

Zaterdag 24 en koopzondag 25 maart

Just Brands Weekend bij Manders Mode Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Manders Mode in Schaijk houdt op zaterdag 24 en koopzondag 25 maart weer het Just Brands Weekend. De fashion-tempel aan de Pastoor van Winkelstraat organiseert dit ieder seizoen, en niet zonder succes. Tijdens dit weekend staan de mannenmerken PME-Legend, Cast Iron en Vanguard extra in de belangstelling. Zij vormen samen het bedrijf Just-Brands.

"Elk van de drie merken vertegenwoordigt een bepaald soort mannenmode", vertelt Tanja Manders. "PME-Legend staat voor stoere, mannelijke mode. Cast Iron is de trendy tak van Just Brands en Vanguard vertegenwoordigt het casual gedeelte. Manders Mode presenteert de nieuwste voorjaarscollecties van deze veelzijdige merken."

Win prijzen
Dit weekend maakt iedere klant kans op een barrel-Q ter waarde van 239 euro door mee te doen met de Just Brands-Quiz. De tweede prijs is een stoere sportbag van Cast Iron. Daarnaast gelden dit weekend de volgende acties:
* Bij besteding van 249 euro aan PME-Legend-artikelen: BBQ-schort ter waarde van 49.95 cadeau;
* Bij besteding van 249 euro aan Vanguard-artikelen: luxe badlaken ter waarde van 49.95 cadeau;
* Bij besteding van 199 euro aan Cast Iron-artikelen: 1 paar Happy Socks cadeau.

Een toepasselijk hapje en drankje ontbreken niet tijdens het Just Brands Weekend. Mannenmode mag op 24 en 25 maart dan de boventoon voeren, dames zijn natuurlijk ook van harte welkom. "De winkel puilt uit met waanzinnige nieuwe voorjaarsmode", laat Tanja Manders weten.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties