Schaijk

RegioBank, makelaar en hypotheekkantoor

Janssen BML zet volgende stap

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Vorige maand was het tien jaar geleden dat Wilfred Janssen zich inschreef bij de Kamer van Koophandel als assurantie-adviseur. Vanuit zijn zolderkamer en bij Quintes in Uden werden de eerste klanten geadviseerd in verzekeringen en hypotheken. Al een jaar later nam de Schaijkenaar zijn eerste medewerkster in dienst en bleek de zolderkamer al snel te klein. Gelukkig was Martin Laurenssen op zoek naar een koper voor de verzekeringsportefeuille. Met de overname van BML, gevestigd in het oude politiebureau aan het Europaplein, sloeg Wilfred twee vliegen in één klap: een mooi kantoorpand in het midden van Schaijk én uitbreiding van personeel. Vanaf 2009 ging dit kantoor verder onder de naam Janssen BML.

Het team van de RegioBank aan het Europaplein in Schaijk. V.l.n.r.: Kim van Heesch, Wilmar Neelen, Wilfred Janssen en Roland van Dinther.

Nu, tien jaar later, is het tijd voor de volgende stap: door overname van de RegioBank van Diass BV van Wim van Dinther (voorheen de bank van Theo en Bertha van Hinthem aan de Repellaan) breidt Janssen BML haar werkzaamheden uit met een bank. "RegioBank is nog een bank zoals het hoort", vertelt Wilfred. "Je kunt bijna alles vanuit je luie stoel regelen, maar als je liever persoonlijk geholpen wil worden, ben je welkom in het kantoor aan het Europaplein."

Bonus van 50 euro
Vanaf 1 februari kan men iedere werkdag bij Janssen BML terecht voor alle bankzaken, inclusief het geld storten en opnemen. Kim van Heesch en Wilmar Neelen zijn u graag van dienst. Wilfred: "Wie gebruikmaakt van de Overstapservice om te gaan bankieren bij de RegioBank krijgt deze maand bovendien een bonus van 50 euro. Sowieso hebben we in de maand februari voor iedere RegioBank-klant een leuke attentie klaar liggen."

Naast het werken met 'de meest klantvriendelijke bank van Nederland', biedt Janssen BML binnenkort een unieke combinatie van hypotheekadvies en makelaardij. Waar de meeste huizenzoekers met zowel een makelaar als een hypotheekadviseur zaken moeten doen die beiden betaald moeten worden, heeft Janssen BML in de persoon van Roland van Dinther een gecertificeerd makelaar die ook nog erkend hypotheekadviseur is. "Door deze dienstverlening in één hand te houden, bespaar je dubbele kosten én kun je het aankooptraject aanmerkelijk verkorten", legt Wilfred uit. "Ook als mensen alleen een taxatie willen laten doen of hulp willen bij het aan- of verkopen van een woning, kan Roland van Dinther hen van dienst zijn. Met deze unieke werkwijze en ons grote netwerk vergroot je de kans op een snelle verkoop tegen een transparante prijs. Hierin spelen ook het optimaal benutten van social media, 360 graden-foto’s, video’s en interieur-restyling een grote rol. Begeleiding door een gekwalificeerde adviseur kan je duizenden euro’s besparen!"

Voor de grootste uitgave in iemands leven is het belangrijk om een passende hypotheek te hebben, stelt Wilfred. "De voorwaarden zijn zeker zo belangrijk als de hoogte van de rente. Daarom werkt Janssen BML samen met nagenoeg alle geldverstrekkers, zodat je altijd maatwerk kunt verwachten."

Informeer vrijblijvend
Informeer eens vrijblijvend wat Janssen BML voor u kan betekenen of loop gewoon eens binnen aan het Europaplein 23. "Natuurlijk zijn wij op gebied van verzekeringen ook nog het vertrouwde adres. Wij zijn alle werkdagen geopend en op afspraak helpen we u zelfs buiten kantooruren. We zien uit naar uw bezoek!"

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties