Schaijk

Majori Schuts start huidsalon Skin Schaijk

'Ik merk dat mijn huid soepeler is geworden'

Door Simone van de Wijdeven

SCHAIJK - “Na vier behandelingen merk ik al goed dat mijn huid zachter wordt”, vertelt een van Majori’s eerste klanten. Drie weken geleden startte Majori Schuts (32) haar huidsalon Skin Schaijk. “Ik werk met een apparaat, de LPG, waarmee ik mensen met huidproblemen help. Denk aan cellulite, afslanken, huidversteviging, verminderen van rimpels en littekens”, legt de kersverse onderneemster uit.

Majori, van huis uit verpleegkundige, wilde graag meer flexibiliteit in haar werk. “Met drie kinderen is het lastig om diensten te draaien in het ziekenhuis. Ik ben me gaan oriënteren. Eerst heb ik gedacht aan het weghalen van tatoeages. Maar dat was toch niet helemaal wat ik zocht. Toen werd ik benaderd door het bedrijf Partner in Aesthetics met de vraag of ik belangstelling had om een salon op te zetten voor huidbehandeling. Ik was meteen enthousiast! Dit past heel goed bij mij.”

Diverse behandelingen
De LPG-machine is een volledig voorgeprogrammeerd massage-apparaat, dat de huid en het onderhuidse bindweefsel behandelt. Deze mechanische stimulatie van de cellen, endermologie genoemd, activeert op een natuurlijke manier het celmetabolisme van de huid. “Diverse behandelingen zijn mogelijk”, vertelt Majori enthousiast. “Of je nu een verouderde huid wilt verjongen, littekens verminderen of zware benen verlichten, dit apparaat maakt dat allemaal mogelijk. De stevigheid, soepelheid en het vochtgehalte van de huid verbeteren.”

Werking
De LPG heeft diverse behandelkoppen. Afhankelijk van het doel gebruikt Majori de juiste kop. ”Deze bijvoorbeeld is voor het voorhoofd. Hij heeft twee klepjes, die een huidplooi oppakken en masseren. Je kunt het vergelijken met manuele therapie. Als je je huid tussen twee vingers pakt en dan weer loslaat, dat gevoel geeft het. Alleen dit apparaat kan consistenter en gerichter werken dan manuele therapie. Voor het lichaam gebruik ik een gemotoriseerde rol met klep die ik langzaam over het hele lichaam of een specifiek lichaamsdeel heen beweeg. Je krijgt dan een speciaal pak aan om de geleiding beter te laten verlopen. Door de massage gaat de huid intensief werken, is er meer afvoer van afvalstoffen en kan de huid zich herstellen.”

Heel tevreden
“De behandeling bevalt me erg goed”, weet de cliënte, die bij Skin Schaijk een behandeling krijgt voor een strakkere buik. “Majori is heel attent, ze luistert goed naar wat je zelf aangeeft.” De cliënte heeft nu vier behandelingen gehad. “Ik merk echt vooruitgang. Mijn huid wordt soepeler en ik voel me beter.”
“Maar de behandelingen alleen zijn niet voldoende”, vult Majori aan. ”Het apparaat kan veel, maar als je, ondanks de behandeling, elke avond op de bank zit met een zak chips en niets aan beweging doet, dan kom je er niet. Ik heb geen toverstokje. Het gaat ook om het aanpassen van je levensstijl. Daarom adviseer ik al mijn klanten om sowieso na de behandeling een stuk te gaan wandelen, maar ook vaker door de week. Als je beweegt, dan voert je lichaam afvalstoffen af. Mensen moeten zich ervan bewust worden dat ze zelf ook in hun gezondheid moeten investeren.”
Wat doet Majori’s klant met dit advies? “Sinds ik bij Majori ben, heb ik zeker mijn levensstijl aangepast. Ik eet beter en gezonder. Ik beweeg meer en ik ben extra water gaan drinken. Dat voelt lichamelijk en psychisch goed. ”

Heb je belangstelling of wil je er meer over weten? Neem gerust contact op voor meer informatie of een gratis vrijblijvend gesprek. Skin Schaijk is te vinden aan de Klapperstraat 2. Kijk ook eens op www.skinschaijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties