Schaijk

Nieuwe overkapping geeft horecapand prachtige uitstraling

Het hele jaar door op het terras bij Nieuw Schaijk

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De voorzijde van restaurant-zalencentrum-ijssalon Nieuw Schaijk ondergaat momenteel een grondige metamorfose. De nieuwe en hypermoderne terrasoverkapping zorgt niet alleen voor een prachtige uitstraling van het pand, maar biedt de veelzijdige horecazaak ook nóg meer mogelijkheden. “Onze gasten kunnen voortaan het hele jaar door terecht op het terras, óók voor het diner”, vertelt Johan Tielemans.

Johan Tielemans op het vernieuwde terras, waar momenteel nog druk gewerkt wordt.

Nadat vier jaar geleden het interieur van restaurant Nieuw Schaijk volledig werd vernieuwd en gemoderniseerd - compleet met sfeervolle open haard - volgde in 2014 de opening van de ijssalon. “Nu vonden we de tijd rijp om het terras aan te pakken”, vertelt Johan Tielemans. “Enerzijds omdat de luifel aan vervanging toe was, maar vooral ook om de zaak een veel mooiere uitstraling te geven die qua beleving beter past bij de rest. De buitenkant van het pand gaf eigenlijk geen goed beeld van wat we binnen in het restaurant allemaal te bieden hebben. Met de nieuwe terrasoverkapping willen we echt duidelijk uitstralen: wij zijn open en je bent van harte welkom. Mensen moeten zoiets hebben van: dáár wil ik naar binnen!”

Het vuurtje brandt
Met de fraaie nieuwe terrasoverkapping kan Nieuw Schaijk alle kanten op, zowel bij goed als bij slecht weer. Johan: “Bij zonnig weer kunnen alle voorwanden eruit en gaat het dak helemaal open. Maar ook in het najaar en de winter, wanneer de temperaturen lager zijn, kun je er heerlijk vertoeven. Alles wordt dan tochtvrij afgesloten, terwijl de vloerverwarming, heaters en de grote gezellige gas-openhaard zorgen voor een behaaglijke atmosfeer. Onze gasten kunnen voortaan dus het hele jaar door terecht op het terras. Niet alleen voor een kop koffie, een biertje of een wijntje, maar ook voor de lunch en het diner.”

Het volledig vernieuwde terras van restaurant-zalencentrum-ijssalon Nieuw Schaijk gaat in de tweede week van mei open. Nieuw Schaijk is op maandag, woensdag, donderdag, vrijdag en zaterdag geopend van 11 tot 21 uur en op zondag van 10 tot 21 uur. Voor meer info of reserveringen: 0486-461294 of www.nieuwschaijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties