Schaijk

Gall & Gall verhuist naar centrum Schaijk

Door Simone van de Wijdeven

SCHAIJK - Gall & Gall opent donderdag 21 maart officieel haar deuren van het nieuwe pand in het centrum van Schaijk. Gelegen aan het Kapelanieplein naast de Albert Heijn en het Kruidvat en tegenover de Jumbo, heeft Gall & Gall een perfecte centrale plek gevonden. “We willen het onze klant zo makkelijk mogelijk maken om even binnen te lopen. Daarom zitten we op deze nieuwe plek ideaal”, vertelt Wilma Toonen.

Wilma begon 25 jaar geleden met haar eigen slijterij in Schaijk. “Ik werkte al jaren bij De Raaf”, blikt ze terug. “Toen die ging sluiten, heb ik mijn eigen zaak geopend. De formule van Gall & Gall werkt heel goed, omdat deze steeds vernieuwend is en met de tijd meegaat. Denk aan nieuwe wijnen afkomstig uit andere landen, diverse soorten dranken en natuurlijk aantrekkelijke acties. En vergeet niet de leuke cadeaus die wij verzorgen.”
Al die jaren staat het team Gall & Gall zijn klanten enthousiast bij met advies over wijnen, dranken, likeuren. “We bieden onze klanten iets aan voor de gezelligheid. Brood en vlees zijn ‘noodzakelijk’, terwijl je een glaasje wijn of een drankje pakt voor de gezelligheid. Ik noem het altijd maar ‘de snoepwinkel voor volwassenen’.” Mocht je nou niet weten welke wijn bij je past, ben je altijd welkom voor een smaakprofieltest. “Via een iPad kun je een testje doen en binnen een minuut weet je wat jouw smaak is, bijvoorbeeld zoet of droog. Wij helpen je graag daarmee.”

Toonen Party Verhuur
Zeg je Gall & Gall, zeg je Toonen Party Verhuur. “Ook vanuit ons nieuw pand verlenen Gall & Gall en Toonen Party Verhuur gezamenlijk hun diensten. Zo verzorgen we de dranken voor feestjes en partijen. We adviseren over de hoeveelheid drank die nodig is, we komen de drank brengen en weer ophalen als blijkt dat het teveel is. Voor de lekkere hapjes en buffetten werken we al jaren nauw samen met de keurslager Van Kraaij. Ook daar verandert niets aan. Met Gall & Gall, Toonen Party Verhuur en de keurslager, heeft de klant, zoals al vele jaren, alles in één: feestmateriaal, eten en drinken.”

Programma
Donderdag 21 maart om 10 uur is de officiële opening. Wilma: “Onze winkel gaat officieel open tegelijk met de Albert Heijn. We staan met het voltallige personeel om het lint door te knippen. Vanaf die dag hebben we De Wilde Wijnen Dagen, elke tweede fles voor de halve prijs.” De middag van vrijdag 22 maart komt Wilskracht Stadsbrouwerij Ravenstein hun bieren laten proeven.
Zaterdagmiddag 23 maart is de leverancier van Liguorccini (Italiaanse likeuren) uitgenodigd. “Wij zijn klaar voor de toekomst. Met onze vernieuwde winkel kijken we vooruit. Op naar de volgende 25 jaar!”

In verband met de verhuizing is Gall & Gall gesloten op maandag 18, dinsdag 19 en woensdag 20 maart.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties