Schaijk

Vakantiewoningen schieten als paddenstoelen uit de grond

FOTOREPORTAGE: Contouren Roompot Schaijk worden steeds meer zichtbaar

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Aan de Hermanusweg in Schaijk worden langzaam maar zeker de contouren zichtbaar van het nieuwe Roompot Vakantiepark. De vakantiewoningen schieten als paddenstoelen uit de grond en ook het centrumgebouw, dat straks plaats biedt aan onder meer een restaurant, bowlingbaan en indoor-speelbos, krijgt steeds meer vorm. Arena nam een kijkje op het groene recreatieparadijs en maakte een fotoreportage.

“In de afgelopen twee maanden zijn ruim 40 van de 62 vakantiewoningen op het park geplaatst. Daarnaast worden de komende tijd nog enkele honderden nieuwe bomen aangeplant”, vertelt directeur Charles Veerkamp.

In de eerste fase van het nieuwe Roompot Vakantiepark in Schaijk verrijzen in totaal 62 waterwoningen en lodges voor 4 tot 6 personen. In de tweede bouwfase, die medio volgend jaar van start gaat, komen er nog eens 74 bergwoningen en patiowoningen tot 10 personen bij. Daarmee komt het totaal dan op 136 vakantiewoningen. De woningen worden voor het grootste deel gefabriceerd bij Barli BV in Uden, de afbouw vindt op de locatie zelf plaats.

De luxe, vrijstaand gelegen vakantiewoningen kenmerken zich door een bijzondere architectuur. “Door de natuurlijke inpassing in de bos- en waterrijke omgeving begint de beleving van De Maashorst al bij de voordeur van iedere vakantiewoning”, geeft Charles aan. “De woningen gaan als het ware op in de natuur.”

Boekingen
Half februari verwelkomt Roompot Schaijk haar eerste gasten. Charles Veerkamp: “We hebben sinds eind september al diverse boekingen binnengekregen, dat ziet er veelbelovend uit.”

Een vakantiewoning boeken bij Roompot Schaijk kan via www.roompot.nl of www.vakantieparkschaijk.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties