Schaijk

Sterre Hegeraat en Lara Kasbergen organiseren kledingparty’s

‘FashionHunters brengt gezelligheid terug tijdens het shoppen’

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Online shoppen is dé trend van deze tijd. "Maar alleen achter je laptop uren scrollen om je perfecte outfit bij elkaar te scoren, dat is toch allesbehalve gezellig", vinden Sterre Hegeraat uit Schaijk en Lara Kasbergen uit Lith. De twee studenten aan de Hogeschool Arnhem Nijmegen (HAN) zijn daarom een eigen bedrijf begonnen: FashionHunters.

Sterre Hegeraat (links) en Lara Kasbergen.

Tijdens hun kledingparty's komen Sterre en Lara aan huis om de leukste trends te laten zien. "Hoe leuk is het om samen met al je vriendinnen te zijn en dit te combineren met het vinden van een supertoffe outfit", vertellen de enthousiaste meiden. "Netflixen kun je namelijk heel je leven nog. Daarnaast word je toch ook bijna allergisch van al die duffe verkooppraatjes. Ze zeggen altijd dat iets mooi staat, terwijl je eruitziet als een zak zout in die jurk."

Herken jij bovenstaande ergernissen? Neem dan eens contact op met Sterre en Lara via fashion-hunters@outlook.com. "FashionHunters toont mooie items en laat zien hoe je kleding het best kunt combineren. Ook kun je alles op je gemak passen en in gezelschap van je vriendinnen."

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties