Schaijk

Ludieke spaaractie ter kennismaking

Familierestaurant Charlie Schaijk nodigt iedereen uit om te komen genieten

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Begin dit jaar opende familierestaurant Charlie de deuren. Veel mensen uit de regio denken wellicht ten onrechte dat alleen bezoekers van Roompot Vakantiepark Schaijk hier welkom zijn. “Onzin”, zegt eigenaar Charles Veerkamp. “Bij Charlie is iedereen welkom. Inwoners van Schaijk en omgeving, dagrecreanten, toeristen.” Op de vernieuwde menukaart met meer variatie kan iedereen iets lekkers vinden. Binnenkort start een ludieke actie om kennis te maken met de smakelijke gerechten.

Charles omschrijft de start van zijn horecagelegenheid als een korte gewenningsperiode. “We werden overweldigd door de grote animo”, legt hij uit. “Ons familierestaurant zat elke keer vol, maar de reacties waren naar onze mening nog te wisselend. Van uitmuntend tot minder positief. Daarom hebben we samen met de nieuwe chefkok en zijn keukenteam een aantal aanpassingen doorgevoerd. Zo spelen we in op de opmerkingen van onze gasten. We hebben immers goed geluisterd naar hen en blijven dat natuurlijk in de toekomst ook doen.”

Streekgerechten
Een van de veranderingen is de vernieuwde menukaart met meer variatie en de focus op streekgerechten. “De drie P's staan nog steeds centraal: pizza, pasta en pannenkoeken”, licht Charles toe. “Eerst was de keuze heel beperkt, maar nu is er meer te kiezen. Er zijn diverse gerechten toegevoegd en andere zijn culinair aangepast. Het aanbod is, ook volgens onze gasten, nu beter in evenwicht. En natuurlijk staan er nog steeds veel lekkere dingen op de kaart voor zowel jong als iets ouder.”
Charles: “Daarnaast is het de bedoeling om binnenkort een buitenbar op ons fijne en gezellige terras te openen. Een heerlijke plek om te genieten van lekker weer. De kinderen kunnen lekker spelen in het naastgelegen spraypark, een gratis toegankelijk waterfestijn. Daar kan ik echt van genieten: een vol terras, spelende kinderen. Echt superleuk.”

Tevredenheidsgarantie
Charles is trots op het familierestaurant, dat naar zijn opa vernoemd is. “Wij willen alleen maar tevreden klanten”, stelt hij. “Vandaar dat we zo serieus omgaan met de feedback die we krijgen. Mocht je hoofdgerecht toch niet helemaal naar wens zijn of zoals verwacht, dan maken wij kosteloos een nieuw gerecht voor je. Dat is onze honderd procent tevredenheidsgarantie. Gastvrijheid staat voorop.”

Oude actiezegels
Om mensen kennis te laten maken met familierestaurant Charlie start binnenkort een ludieke spaaractie. “Het is heel eenvoudig”, begint Charles. “Kijk in je keukenla of je daar nog oude actiezegels hebt liggen. Dat mag van alles zijn, van supermarkt- tot benzinepompzegels. Die plak je op een speciale spaarkaart en levert die vervolgens bij ons in. Dan krijg je de lunch of een tweegangendiner aangeboden met een aantrekkelijke korting. Kom de beleving van familierestaurant Charlie zelf ervaren; iedereen is van harte welkom.”

Familierestaurant Charlie is te vinden aan de Hermanusweg 4 in Schaijk. Bekijk de vernieuwde menukaart en speelmogelijkheden alvast op www.restaurantcharlie.nl. De horecagelegenheid is zeven dagen per week vanaf 10 uur open. Je kunt er dus elke dag terecht voor lunch, diner of een tussendoortje.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties