Schaijk

Specialiteitenrestaurant Rhodos heropent deuren in Schaijk

'Een avondje Grieks genieten'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - Mourad Amon Nashed en zijn vrouw Manal Nashed zijn sinds halverwege februari de nieuwe uitbaters van het Grieks specialiteitenrestaurant Rhodos in het hart van Schaijk. Zes dagen per week kunnen gasten er terecht voor heerlijk eten en een gezellig avondje uit. “Mensen kunnen bij ons genieten van authentieke gerechten uit alle streken van Griekenland.”

Mourad heeft al dertig jaar horeca-ervaring, waarvan hij vijftien jaar een eigen Grieks restaurant had in Heeswijk-Dinther. Daar is hij gestopt, maar het bleek dat thuiszitten niets voor hem was. Om die reden is hij gaan rondkijken en zo kwam hij in Schaijk terecht waar hij zijn gasten graag de lekkerste Griekse gerechten voorschotelt. “Wij willen het beste voor onze klanten”, zegt Mourad, “zodat ze op een later moment terugkomen om hier te genieten van lekker eten en een gezellige avond.”

Lekkernijen
Op de uitgebreide menukaart van Rhodos prijkt een keur van Griekse lekkernijen. Van heerlijke vleesschotels met klassiekers als gyros, souvlaki, bifteki en moussaka tot verrukkelijke visgerechten met zalm, sliptong, calamares en scampi’s. Ook aan de vegetarische gast is gedacht. Aanrader van het huis is de ‘Mpekri Meze’, nummer 52 op de menukaart. “Dat is ossenhaas, varkenshaas en kipfilet met paprika in een pikante tomatensaus afgeblust met metaxa”, licht Mourad toe. “Verder hebben we een mix vis-schotel. Dat zie je niet zo vaak.”

Kindergerechten en pizza's
Naast de traditionele Griekse gerechten heb je ook keuze uit meerdere soorten pizza's. Speciaal voor de kinderen zijn er gerechten met leuke namen als Spongebob, Paw Patrol, Donald Duck, Mickey Mouse en Spider-Man. Het hele gezin kan dus terecht bij Rhodos. Er is voor iedereen wel wat lekkers te vinden op de menukaart. Voor de zoetekauw is er een nagerechtenkaart met smakelijke toetjes. “Bij ons kun je een avond Grieks genieten in een sfeervol restaurant.”

Afhalen
Grieks specialiteitenrestaurant Rhodos in Schaijk biedt plaats aan 65 gasten op twee verdiepingen. De eetgelegenheid is zes dagen per week vanaf 16 uur geopend. Op maandag is de zaak gesloten. De heerlijke Griekse gerechten zijn ook af te halen aan de Pastoor van Winkelstraat 4. Kijk voor de menukaart op www.rhodos-grieks-restaurant-schaijk.nl of volg het restaurant op Facebook.


Rhodos open met carnaval
Carnaval vieren op lege maag kan niet. Daarom is Grieks specialiteitenrestaurant Rhodos tijdens de carnaval gewoon open. Op Moesmaandag kun je er zelfs vanaf 12 uur al terecht. Speciaal voor deze dagen is er een carnavalsmenu samengesteld om ervoor te zorgen dat je een goede bodem kunt leggen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties