Schaijk

Pop-up store opent vrijdag op parkeerterrein hotel Van der Valk

Dunkin’ Donuts verhuist van Schaijk naar Uden

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/UDEN – Het was een ongekend succes: de Dunkin’ Donuts pop-up store, die van 10 oktober tot 10 november op het buitenterrein van Roompot Vakantiepark en Restaurant Charlie in Schaijk stond. Vanuit de wijde omtrek kwamen mensen naar het ‘werelddorp’ om te genieten van de zoete lekkernijen van de befaamde Amerikaanse donutbakker. “We hebben het echt ontzettend druk gehad, de donuts waren soms gewoon niet aan te slepen”, vertelt initiatiefnemer Charles Veerkamp.

Aniek Dalhuisen-van Vugt en Charles Veerkamp

De vele donutliefhebbers uit de regio hoeven echter niet te treuren. Ondernemer Veerkamp - altijd op zoek naar nieuwe kansen en samenwerkingsmogelijkheden - en Dunkin’ Donuts hebben namelijk de handen ineengeslagen met Van der Valk Uden. Resultaat: met ingang van vrijdag 13 november verhuist de Dunkin’ Donuts pop-up store van de Hermanusweg in Schaijk naar de parkeerplaats van het Van der Valk-hotel aan de Rondweg 2 in Uden.

‘Hartstikke leuk’
“Het is hartstikke leuk om dit in deze tijd te kunnen doen”, zegt Aniek Dalhuisen-van Vugt, sales & marketing manager van Van der Valk Uden. “Nu wij vanwege de coronamaatregelen geen restaurantbezoekers van buitenaf mogen ontvangen, zorgt het voor wat extra reuring rond ons hotel.”

Openingsacties
Vanaf vrijdag 13 november kun je iedere dag van 9 tot 20 uur in Uden terecht voor heerlijke koffie, donuts en andere dagverse producten. Om de opening van de pop-up store te vieren vinden er meerdere openingsacties plaats. Zo kan elke klant die de 'Dunkinnl-app' downloadt genieten van een gratis drankje. Verder krijgen de eerste 25 klanten een gratis doos met 6 donuts bij aankoop van een box van 12 stuks. Wanneer je 24 donuts koopt, krijg je de speciale Dunkin’-zwemband cadeau.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties