Schaijk

Reisbureau TravelXL Schaijk: ontspannen op vakantie

'Droom jij ook van mooie bestemmingen?'

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - De feestelijke kerstdagen zijn achter de rug. Op de drempel van 2019 is het tijd om plannen te maken voor het nieuwe jaar. Lekker dagdromen bij je volgende vakantie. Waar ga je heen? Wie neem je mee? Wat ga je doen? Wanneer vertrek je? TravelXL uit Schaijk helpt je graag bij het vinden van het antwoord op deze en nog veel meer vragen. Het maakt niet uit of je kiest voor een paar dagen Veluwe, een Caribische cruise, een weekje zon of een rondreis door de Amerika. De dames van het reisbureau staan klaar om je te ondersteunen en ontzorgen, zodat jij kunt genieten van een heerlijke tijd.

Yvonne Bloemers helpt al sinds 2003 haar klanten bij het boeken van onvergetelijke en ontspannende vakanties. Samen met medewerksters Betsie van Bakel, Sanne Bongers en Nina van den Akker staat ze week in week uit klaar om iedereen te voorzien van het beste advies. Dit doet het team vanaf de vertrouwde locatie aan de Runstraat 13 in Schaijk. “We zitten hier prima en blijven onze klanten vanaf deze plek tot in lengte der jaren van dienst zijn”, zegt Yvonne. “Je hoeft Schaijk niet uit om een mooie reis te boeken. We zijn het bekendste reisbureau van de regio.”

Persoonlijk contact
Tegenwoordig zijn veel vakanties te boeken via het internet. “Maar veel mensen zien door de bomen het bos niet meer”, weet Yvonne. “Dan hebben ze al avonden lopen zoeken en komen ze er gewoon niet uit. Wij kennen de weg en weten waar we moeten beginnen. Bovendien is de prijs gelijk of misschien nog wel wat goedkoper dan boeken via het internet. Bij ons is veel ervaring in huis. Regelmatig gaan we op pad om zelf bestemmingen te verkennen. Die kennis en kunde zetten we graag in om voor onze klanten de beste reizen uit te stippelen. Dat stukje persoonlijke contact is veel waard. Dan kun je aanvoelen wat een klant wil en een aanbod op maat doen. We maken altijd een prijsvergelijk op zoek naar het beste tarief.”
TravelXL gaat zelfs nog een stapje verder. “Een vakantie boek je vaak voor de ontspanning”, stelt Yvonne. “Daar kun je in het voortraject al mee starten. Laat ons de voorbereiding doen om het vakantiegevoel alvast op te roepen. Als extra service nemen we de klant alles uit handen. Wanneer nodig vragen we een visum aan, we checken je in voor vluchten en informeren je over andere belangrijke zaken waar je op moet letten. Dat is een stukje ontzorgen. Wij bieden zekerheid.”

Grote reizen
De laatste jaren ziet Yvonne een tendens. “Voor langere reizen en groepen groter dan acht personen komen steeds meer bij ons”, licht ze toe. “Dat zijn mensen die elk jaar op zonvakantie gaan in Europa, maar nu een keertje op rondreis door de Verenigde Staten of Canada willen. Ook is de cruisemarkt sinds enige tijd flink in opkomst. Dat spreekt tot de verbeelding. Het zijn complexe reizen. Wij zetten de opties op een rij en zorgen dan dat het voor een betaalbare prijs geregeld wordt.”
Verder kun je bij TravelXL terecht voor reizen op maat. “We sluiten niet zomaar aan bij touroperators”, legt Yvonne uit. “We hebben ook zelf contacten. Uiteraard is het wel mogelijk om vakanties bij partijen als Kras Reizen en Fox Verre Reizen via ons te boeken. Wij regelen dan alles voor je. Je krijgt de service van ons reisbureau erbij.”

'Vroeg boeken loont'
Met het nieuwe jaar op komst gaan mensen voorzichtig aan plannen maken voor hun zomervakantie. “Vroeg boeken loont écht”, tipt Yvonne. “Als je wacht tot het laatste moment dan ben je veel duurder uit. Onze ervaring leert dat het slim is om je reis op tijd vast te leggen. Je krijgt dan veel meer voordeel; er zijn nog voldoende plekken en vluchten beschikbaar, je hoeft geen extra toeslagen te betalen en vaak krijg je ook nog vroegboekkorting.”

Droom jij ook van mooie bestemmingen? Ga dan eens op bezoek bij TravelXL aan de Runstraat 13 in Schaijk. Het team zit klaar om je te adviseren en helpen. Wanneer het niet lukt om naar het reisbureau te komen dan komt een van de medewerksters graag bij je aan huis. Yvonne: “De deur staat open, kom eens vrijblijvend binnenlopen of maak een afspraak.” Het reisbureau is zes dagen per week open. Maandag tot en met vrijdag van 9.30 tot 17.30 uur en op zaterdag van 10 tot 16 uur. Kijk voor meer informatie op www.travelxl.nl/schaijk


Groepsreis naar Krakau
In samenwerking met TravelXL Oss organiseert TravelXL Schaijk een groepsreis naar de Poolse stad Krakau, een van de mooiste cultuurparels van Midden-Europa. Voor deze groepsreis kun je je ook individueel inschrijven. Zie voor meer informatie de website www.travelxl/schaijk

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties