Schaijk

Start verkoop fase 2b op vrijdag 20 april

Comfortabel en duurzaam wonen in Akkerwinde

Door Manon Bimbergen

SCHAIJK - De verkoop van veertien nieuwbouwwoningen in de groene nieuwbouwwijk Akkerwinde in Schaijk start vrijdag 20 april. Het betreft drie verschillende typen woningen die van alle moderne en duurzame gemakken zijn voorzien en naar eigen smaak en wens in te richten zijn.

De huizen worden gebouwd door het Schaijkse bouwbedrijf Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling. Van der Krabben Makelaardij begeleidt bij de aankoop van de woningen, die vanuit het kantoor in Oss en Uden plaatsvindt. Met de verkoop van de veertien nieuwbouwwoningen gaat fase 2b in van het nieuwbouwplan. Deze fase bestaat uit: vier royale tweekappers met garage, zes riante rijwoningen en vier comfortabele semibungalows met garage.
Eind maart is de bouw van fase 2a gestart. De huizen komen te staan in de Schaijkse wijk Akkerwinde, een gemêleerde wijk met een open en kindvriendelijk karakter. "De wijk ligt op korte afstand van het centrum van Schaijk en uitvalswegen. Er zijn veel speelvoorzieningen en groen aanwezig", vertelt Heidi Oosterveen, makelaar nieuwbouw bij Van der Krabben. "De verschillende woningtypen zorgen voor een wijk voor jong en oud. Ook heeft de wijk een actieve buurtvereniging." De huizen in Akkerwinde bezitten een karakteristieke uitstraling met een knipoog naar de jaren dertig. Of zoals de omschrijving treffend luidt: ‘stoer met stijl’. De uitgebouwde ramen, luifels, veel houtwerk en grote daken geven een robuuste en rustieke uitstraling. De woningen komen van de hand van Menno Top van Leenders Architecten.

Wooncomfort
Bij de duurzame nieuwbouwwoningen staat optimaal wooncomfort centraal. "Alle huizen krijgen zonnepanelen op het dak, wat zorgt voor meer wooncomfort en een lagere energierekening. Op de begane grond ligt tevens vloerverwarming", zegt Heidi. "Bij de aankoop wordt een kopersbegeleidster aangesteld die begeleidt in het maken van je persoonlijke voorkeuren in opties, afwerking, keuken en badkamer; die naar eigen wens en smaak kunnen worden ingericht."
Dat zijn niet de enige pluspunten. Doordat alles nieuw is, heb je nauwelijks onderhoud en het moderne hang- en sluitwerk maakt het huis minder inbraakgevoelig. De woning komt vrij-op-naam, wat betekent dat er geen overdrachts-, makelaars-, taxatiekosten en kosten voor de transportakte worden gemaakt.

Veel mogelijkheden
Er zijn drie verschillende woningen, die allemaal eenvoudig uit te bouwen zijn. Te beginnen met de vier riante twee-onder-een-kapwoningen. "Het is een volwaardige woning met een tuin op het zuiden en een garage met bijkeuken", licht Heidi toe. "De zes ruime rij- en hoekwoningen zijn ideaal voor starters. Ze laten je binnen van buiten genieten door de woonkamer die in de volledige breedte aan de tuin grenst. De vier semibungalows zijn gelijkvloers en hebben een garage. Er is een slaapkamer en badkamer op de begane grond. Op de bovenverdieping is volop ruimte voor een extra slaapkamer met gastenbadkamer. De woning heeft een L-vormige woonkamer met een sfeervolle binnentuin."

Start verkoop
Op vrijdag 20 april start de verkoop van de woningen. Die vrijdag ben je van 16 tot 17.30 uur welkom op het kantoor bij Van der Heijden Bouw en Ontwikkeling aan Industriepark 8 in Schaijk voor alle verkoopdocumentatie. De makelaars zijn aanwezig om alle vragen te beantwoorden. Kijk voor meer informatie op www.akkerwindeschaijk.nl of www.krabben.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties