Schaijk

Bento Sport & Teamwear opent vrijdag 4 juni de deuren

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK – Bijna een halfjaar nadat de winkel van Stefan van Ras (foto) door brand werd geteisterd, opent sportzaak Bento op vrijdag 4 juni weer de deuren aan de Runstraat in Schaijk. Bij Bento Sport & Teamwear, zoals de nieuwe naam van de zaak luidt, kun je terecht voor alle basissportartikelen en teamwear.

Op woensdagochtend 6 januari brak brand uit in het pand aan de Schaijkse Runstraat, nadat eigenaar Stefan van Ras de cv-ketel aanzette. Het vuur sloeg over naar het naastgelegen magazijn op de eerste verdieping, maar door de enorme rookontwikkeling ontstond ook veel schade in de winkel op de begane grond.

Na maanden van hard werken is de zaak nu weer helemaal hersteld en ook volledig vernieuwd. Het resultaat mag er zeker zijn. “De winkel is qua oppervlakte gehalveerd en ons assortiment is aangepast”, vertelt Stefan. “Eigenlijk kun je bij ons voor alle basissportartikelen terecht en daarnaast blijven we gespecialiseerd in teamwear.”

Verder ben je bij Bento ook nog steeds aan het juiste adres voor kledingopdruk en het laten maken van pasfoto’s. De pakketservice van UPS, DPD en Homerr is eveneens gebleven.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties