Schaijk

AGO Totaaltechniek neemt Van Hoeij Installaties over

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK/UDEN – AGO Totaaltechniek BV uit Schaijk neemt met ingang van 1 april Van Hoeij Installaties uit Uden over.

AGO Groep bestaat uit drie bedrijven, ieder met hun eigen specialisme: AGO Technische Installaties voor woning- en utiliteitsbouw, AGO Totaaltechniek en AGO Badkamers & Tegels. AGO Groep is in handen van John en Rianne van Summeren. Zij hebben het installatiebedrijf uitgebouwd tot een onderneming die een totaalpakket aanbiedt op het gebied van elektrotechnische en werktuigbouwkundige installaties, loodgieterswerkzaamheden, CV-werkzaamheden en de verkoop van badkamers en tegels. Dit alles voor zowel de zakelijke als particuliere markt. Van advies tot ontwerp en van montage tot onderhoud. Dit alles doen ze samen met hun team van 100 vakmannen en -vrouwen. De dagelijkse leiding van het bedrijf is in handen van Willy van Bergen.
AGO Totaaltechniek richt zich op de verkoop en het onderhoud van CV-ketels, zonnepanelen, warmtepompen, sanitaire-, CV- en loodgietersinstallaties. Voor meer informatie: www.ago-groep.nl

Jan en Thijs van Hoeij
“We willen de overname voor iedereen zo prettig mogelijk laten verlopen”, geeft John van Summeren aan. “Zo blijft Jan van Hoeij bij AGO betrokken. Voor het maken van afspraken en voor het stellen van vragen kan men bellen naar het vertrouwde telefoonnummer, 06-24431073, maar makkelijker is het wellicht om het volgende nummer van AGO te bellen: 0486-414400. Naast zijn adviserende en coachende taken zal Jan ook onderhouds- en servicewerkzaamheden blijven verrichten. Ook Thijs van Hoeij komt ons team versterken. Hij gaat zich bezighouden met het uitvoeren van de kleine projecten, daarnaast blijft hij onderhouds- en servicewerkzaamheden verrichten.”

“Graag willen wij iedereen bedanken voor de fijne samenwerking”, vertellen Jan en Thijs van Hoeij. “Met vertrouwen dragen wij onze onderneming over en kijken uit naar een fijne voortzetting vanuit AGO Totaaltechniek.”

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties