Schaijk

AGO ontwerpt dé complete badkamer, ook voor de kleine ruimte

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

SCHAIJK - We dromen allemaal van een badkamer zo groot als een balzaal. Maar waarom zouden we het bij dromen laten? Dat gevoel zit ‘m namelijk niet zozeer in de ruimte, maar in de manier waarop we deze indelen. Met enkele ‘grootse’ keuzes stap je al snel de badkamer van je dromen binnen. AGO Badkamers & Tegels, de Baden+ badkamerspecialist in Schaijk, realiseert een verrassend ontwerp, geheel op maat. Maak een afspraak of bezoek de inspirerende badkamershowroom. Van 4 december tot en met 14 januari krijg je bovendien een Sunshower Pure ter waarde van 800 euro gratis bij aankoop van een complete badkamer vanaf 4000 euro.

Nederlandse badkamers zijn vaak niet zo groot. Toch willen we allemaal dat gevoel van luxe en comfort. Meestal kan dat ook. Er zijn tal van creatieve oplossingen en handige producten waarmee je ook in een kleinere ruimte optimaal geniet. Met een afgeschuind bad bijvoorbeeld bespaar je ruimte én water. Of kies voor een badkamermeubel met een diepte van slechts 40 centimeter, speciaal ontworpen voor de kleinere badkamer. Ook het plafond kan van grote invloed zijn op de uitstraling van de badkamer. Wil je de ruimte graag groter laten lijken? Plaats het aluminium plafond dan in de lengte. Benieuwd naar nog meer slimme oplossingen? De badkamerontwerpers bij AGO Badkamers & Tegels vertellen er graag meer over.

Genieten van extra warmte
Wil je een beetje extra comfort in je badkamer toevoegen? Sunshower is een unieke oplossing, die extra warmte biedt onder de douche. De producten van Sunshower worden ingebouwd in de douche. Er zijn Sunshowers verkrijgbaar met zowel UV- als infraroodlicht. Het infraroodlicht is comfortabel warm en zorgt voor een optimaal begin van uw dag. Het warme licht ontspant de spieren, stimuleert de bloedsomloop en verlicht pijn. Ook kun je tijdens het afdrogen het infraroodlicht nog even aanzetten. Dan blijf je lekker warm.
Ook genieten van de Sunshower? In de actieperiode, van 4 december tot en met 14 januari, ontvang je de Sunshower Pure ter waarde van 800 euro gratis bij aankoop van een complete badkamer vanaf 4000 euro. Bezoek de showroom van AGO op het Industriepark 11 in Schaijk voor uitgebreid advies. De showroom is geopend van maandag tot en met donderdag van 9 tot 17 uur, vrijdag van 9 tot 20 uur en zaterdag van 9 tot 16 uur. Bel voor meer info naar 0486-414400.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties