Reek

Joris van Tiel van Valckenhof Ecohoveniers in Reek

Twee sterke, groene handen nodig?

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

REEK - Met veel passie heeft Joris van Tiel van Valckenhof Ecohoveniers uit Reek al diverse tuinen ontworpen, aangelegd en onderhouden. Zijn brede kennis deed hij onder andere op bij de biologische boomkwekerij van zijn vader, Kwekerij Valckenhof, waar hij ook mee samenwerkt.

Als ecohovenier gaat Joris met respect om met de aarde en de natuur. “Ik gebruik bijvoorbeeld geen gifstoffen en in plaats van kunstmest alleen biologische potstalmest”, legt hij uit. De Reekenaar observeert het ecosysteem van de tuin. “Vervolgens kijk ik met mensen mee welke planten goed bij hun tuin zouden passen. Hierbij maak ik gebruik van biologisch geteeld plantgoed. En bij het snoeien van een boom kijk ik naar zijn oorspronkelijke vorm, zodat de boom op zijn allermooist en sterkst is.”

Ontwerp, aanleg en onderhoud
Ecohovenier Joris van Tiel is niet alleen een harde werker, hij is flexibel en denkt graag mee met de invulling van uw eigen tuinwensen. Behalve voor het ontwerpen en aanleggen van de tuin kunt u bij hem ook terecht voor het reguliere onderhoud van de tuin. Denk bijvoorbeeld aan hagen scheren, maaien of het snoeien van bomen en struiken.|

Wilt u uw tuin verduurzamen? Meer biodiversiteit in uw tuin? Neem dan vrijblijvend contact op met Joris van Tiel om te kijken naar de mogelijkheden. Joris is bereikbaar via valckenhofecohoveniers@hotmail.com of 06-57520250.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties