Reek

Servicebedrijf groeit uit jasje

RTS Reek verhuist naar Oss

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK/OSS - Willem-Jan Goets verhuist met RTS Reek BV naar Oss. Op de huidige locatie in Reek kan het bedrijf niet verder groeien. In het nieuwe pand is meer ruimte voor reparaties, onderhoud en reinigen van groot materieel en machines. Vanaf 1 september wordt de hal aan de Lekstraat 16 in Oss in gebruik genomen.

De volledig ingerichte servicetruck van RTS Reek BV.

Het liefst was Goets met zijn bedrijf in Reek gebleven. “Op de huidige locatie zitten we aan ons plafond”, vertelt hij. “We wilden ons graag vestigen op Reek-Zuid, maar de gemeente Landerd verleent geen medewerking. Daarom zijn we op zoek gegaan naar een alternatief. Dat vonden we op bedrijventerrein Laarakker in Haps. Het neerzetten van een nieuw pand kost echter tijd. Dus voorlopig wijken we uit naar een hal aan de Lekstraat in Oss. Zodra de nieuwbouw in Haps klaar is verhuizen we daar definitief naartoe.”

Zwaar materieel
RTS Reek is het centrale aanspreekpunt voor onderhoud, montage, demontage, reparaties en reiniging. Het moderne bedrijf is gespecialiseerd in diepladers, zwaar transportmateriaal en getrokken en trekkend materieel. Voertuigen moeten voldoen aan bepaalde regels en regelmatig gecontroleerd worden. Verder is het bedrijf thuis in het reinigen, monteren en demonteren van (grote) machines. Om flexibel te zijn biedt RTS Reek een allround service. Het werk kan gebeuren in de eigen werkplaats of op locatie vanuit de volledig ingerichte servicetruck.
Ondanks goed en preventief onderhoud kan het altijd gebeuren dat een voertuig binnen Europa strandt. Daarvoor heeft RTS Reek een speciale 24-uursdienst in het leven geroepen. Een specialist zorgt dat het voertuig met een noodoplossing weer snel op weg kan. “Wij zijn altijd klaar voor actie”, zegt Willem-Jan. “Als een opdrachtgever belt, zijn we direct onderweg.”

Contact
Ondanks de verhuizing verandert er verder niets voor de klanten van RTS Reek BV. De kwaliteit en snelheid blijven gegarandeerd. Willem-Jan Goets is nog steeds te bereiken via rtsreek@gmail.com en 06-39113801.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties