Reek

Zaterdag 30 juli van 14 tot 17 uur

Kijkdag bij CPO-woningen in Reek

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

REEK - De vijf huizen in het CPO-project aan de Rosmolen in Reek naderen hun afronding. Begin juni kregen de nieuwe bewoners al de mogelijkheid om een kijkje in hun toekomstige woningen te nemen. Zaterdag 30 juli is er een open middag voor omwonenden, belangstellenden en potentiële kopers van de tweekapper die nog op de planning staat.

Op het stuk grond waar gebouwd wordt, is nog ruimte voor de realisatie van een tweekapper. “Het enige wat er nog ontbreekt is iemand die er wil wonen”, vertelt projectbegeleider Chris School van SamenBouwen. “De plannen liggen op hoofdlijnen klaar. Binnen is nog alles naar eigen wens in te vullen. Bijvoorbeeld met of zonder garage, wel of geen dakkapel. Noem maar op.”

Groot voordeel
School benadrukt het voordeel dat er te halen valt door snel te handelen. “Nu het bouwbedrijf nog aanwezig is voor de afronding van de andere woningen, is het veel goedkoper om in te stappen”, weet hij. “Al het materiaal is namelijk nog aanwezig. Daarnaast hanteert de gemeente Landerd nog een grondprijskorting van tien procent tot 1 oktober van dit jaar. Dat scheelt je zo duizenden euro's. Tel uit je winst. Als je in Reek wil gaan of blijven wonen dan loont het zeker de moeite om het project nader te bekijken. Daarnaast is de kans heel groot dat er komende jaren geen kavels meer beschikbaar komen. Grijp nu dus je kans.”
Mensen met interesse zijn zaterdag 30 juli tussen 14 en 17 uur van harte welkom aan de Rosmolen in Reek om een kijkje te komen nemen. SamenBouwen is aanwezig voor een nadere toelichting van het project en het geven van een rondleiding door de nieuwe woningen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties