Welke supermarkten bezorgen er in de regio?

Door Hans Kisteman van Boodschappenspot.nl

REGIO - Nu steeds meer Nederlanders de boodschappen online bestellen rijst de vraag: welke supermarkten bezorgen er eigenlijk in deze regio? Boodschappenspot.nl vergelijkt online supermarkten, en keek welke bezorgdiensten er actief zijn in Escharen, Grave, Gassel, Herpen, Overlangel, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp en Zeeland. Hieronder een beknopt overzicht met de mogelijkheden in de regio. Elke supermarkt heeft zo zijn eigen voorwaarden voor online bestellingen. Ook deze zijn hieronder te vinden.

Albert Heijn
Albert Heijn bezorgt in de hele regio. Van de bekeken plaatsen wordt er alleen niet in Overlangel bezorgd. In Escharen, Grave, Gassel, Herpen, Ravenstein, Reek, Schaijk, Velp en Zeeland bezorgt AH wel aan huis.

Voorwaarden AH.nl
Minimum bestelbedrag: €70
Bezorgkosten: €4,95 (gratis dankzij actieproducten)
Afhaalkosten: €1,50
Online assortiment: Groot, ruim 28.000 producten

Jumbo
Jumbo bezorgt alleen in de plaats Zeeland. In de overige plaatsen is er nog geen bezorging mogelijk. Afhaalpunten vinden we in Grave en Zeeland.

Voorwaarden Jumbo.com
Minimum orderbedrag: €50
Bezorgkosten: €6,00
Afhaalkosten: €1,95
Online assortiment: Groot, ruim 20.000 producten

PLUS
In de regio vinden we verschillende PLUS-filialen met een eigen bezorgservice. PLUS van den Berg in Herpen bezorgt in Herpen, Ravenstein, Overlangel, Schaijk, en Reek. De winkels in Uden nemen het zuidelijke gedeelte voor hun rekening.

Voorwaarden. PLUS.nl
Minimum orderbedrag: €25
Bezorgkosten: €6,00
Afhaalkosten: €2,50
Online assortiment: Gemiddeld, ongeveer 10.000 producten

Wie maakt er gebruik van de online supermarkt?
In Nederland zijn er steeds meer mensen die de boodschappen online doen. Volgens recent onderzoek van het GfK doet 1 op de 6 Nederlanders met regelmaat online boodschappen. De jaarlijkse bestedingen stijgen dit jaar naar meer dan 1 miljard euro. Het zijn met name je jongere gezinnen (tweeverdieners) die de boodschappen laten bezorgen. Maar ook veel ouderen kiezen voor een supermarkt aan huis. Zo hoeven zij immers niet meer te sjouwen met zware tassen. Wanneer het koken ook niet meer lukt kan de hulp van een maaltijdservice worden ingeschakeld.

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties