Grave

Officiële opening van twee nieuwe oefenzalen

Zondag 7 januari open dag bij All4Fit Grave

Door Paul Verstegen van Arenalokaal.nl

GRAVE - Iets meer dan zes jaar geleden opende All4Fit haar deuren in Grave. Inmiddels is de sportschool van Frank Bongers niet meer weg te denken. Conditie opbouwen, krachttraining, afvallen of een combinatie hiervan, het kan er allemaal. Met de komst van twee nieuwe zalen kan het toch al gevarieerde aanbod van lessen nog verder uitgebreid worden. Zondag 7 januari is er een open dag om de extra ruimtes officieel in gebruik te nemen.

Frank Bongers in de nieuwe bokszaal van All4Fit Grave.

Voor velen mensen is een nieuw jaar het moment om goede voornemens te maken. Regelmatig bewegen is een belangrijk onderdeel van een gezonde levensstijl. All4Fit in Grave is een zeer geschikte plek om hieraan te werken. Je kunt er terecht voor een grote diversiteit een sporten. “Op het gebied van afvallen hebben we voor iedereen specifieke trajecten”, legt Bongers uit. “Wil je aan je buikomvang werken? Dan kies je voor de Belly Attack. Met een Leg Attack verbrand je juist het vet op en rondom je heupen.”

Conditie en kracht
In de grote fitnessruimte staan professionele apparaten om aan je conditie en kracht te werken. “Ons personeel is deskundig en heeft ruime vakkennis”, vertelt Bongers. “De meeste instructeurs zijn opgeleid tot fysiotherapeut. Zij gaan net iets dieper in op de materie. Daarbij letten ze heel erg op je houding. Een stukje preventie om klachten te voorkomen. We zitten eigenlijk tussen een reguliere sportschool en een fysiopraktijk in. Na de ingebruikname van de nieuwe zalen, wordt de huidige oefenruimte bij de fitness getrokken. Dat levert meer plek op.”

Groepslessen
Een van de nieuwe zalen is ingericht als boksruimte. “We hebben een ervaren trainer die lessen komt geven”, zegt Bongers. “Er is steeds meer animo voor die sport. De kans is groot dat we binnenkort met een tweede groep starten. In de andere zaal kun je onder professionele begeleiding lessen volgens als yoga, pilates, cycle, Zumba of een HIIT-circuit.”

Abonnement
All4Fit kent twee soorten abonnementen. Eentje waarbij je eenmaal per week een les volgt. Als je wat fanatieker bent dan kies je voor het onbeperkte abonnement, zodat je kunt komen wanneer je wil. Als je niet elke week van de partij bent, kun je eventueel nog kiezen voor een tienrittenkaart. Momenteel weten al veel mensen uit onder meer Grave, Velp, Escharen, Gassel, Wijchen, Reek en Zeeland de weg naar de sportschool te vinden. De komst van de nieuwe zalen biedt nog meer mogelijkheden.

'Gratis sporten'
Om mensen kennis te laten maken met All4Fit én om de nieuwe zaal officieel in gebruik te nemen, houdt Bongers zondag 7 januari een open dag van 10 tot 17 uur. “Die dag mag iedereen gratis komen sporten”, licht hij toe. “Het ideale moment om alles eens uit te proberen. Als je die dag een jaarabonnement afsluit dan krijg je twee maanden gratis.” Later in de maand, op 8 en 22 januari, zijn er ook nog open avonden van 18 tot 22 uur. “Dan krijg je een maand gratis sporten cadeau als je besluit lid te worden.”
All4Fit Grave zit aan de Arnoud van Gelderweg 105. Meer informatie over de sportschool, groepslessen en abonnementen is te vinden op www.all4fitgrave.nl. De openingstijden zijn op maandag en woensdag van 8 tot 22 uur, op dinsdag, donderdag en vrijdag van 9 tot 22 uur en op beide dagen in het weekend van 9 tot 13 uur.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties