Grave

Steun de lokale winkeliers

#WinkeleninGrave: Sinterklaas-snoep te kust en te keur in het Graafse centrum

Door De redactie van Arenalokaal.nl

GRAVE - Dit weekeinde staat natuurlijk in het teken van het Sinterklaasfeest en wij hopen dat het de corona-perikelen waardoor veel mensen getroffen worden een beetje zal verzachten. Het is in ieder geval leuk dat 5 december dit jaar weer eens op de zondag valt, want dat geeft de gelovige kinderen gelegenheid om volop te kunnen genieten van hun cadeautjes van Sint Nicolaas. (foto's: Grave_Brabant)

Ze mogen misschien zaterdag bij oma en opa al even ‘de klomp uithalen’? Dat is toch een traditie die onvergetelijk is voor de kleintjes. En nu maar hopen dat Sint alle wensen goed heeft begrepen en dat de schoentjes gevuld zijn met het begeerde cadeau. Sint heeft volgende week op zijn stoomboot tijd genoeg om alle aan hem gegeven tekeningen te bekijken. En laten we wel wezen, naar Spanje is ook nog niet zo’n straf met dit weer, zullen we meegaan?

Winterse sfeer
De binnenstad van Grave heeft zich inmiddels mooi gemaakt met een echte winterse sfeer. De lampjes hangen er en de winterbeplanting, de kerstbomen en de muziek geven gezelligheid die tot Driekoningen mag duren. Voor de ondernemers in het Graafse centrum wordt de aandacht voor 'Koop-Lokaal' weer heel actueel. Dat is, net als in voorgaande jaren, van levensbelang voor een levendig winkelgebied waar ondernemers succesvol kunnen zijn. Men zegt wel eens: “Wat men van ver haalt is lekker”, maar dat geldt nu even niet. Steun de lokale bedrijven, zij zullen u dankbaar zijn.

Bijzondere lekkernijen
Wij weten niet of er op de valreep voor Sint Nicolaas nog de juiste letters te koop zijn? En hoe het zit met de voorraad pepernoten? Maar Sint-snoep is er te kust en te keur. Daar kan iedereen nu nog even voor op pad. Een rondje langs bijvoorbeeld Snoeperij Heintje, Albert Heijn, HEMA, Bakkerij d’n Bekker en het Kruidvat brengt u op het juiste spoor. Voor het kopen van de de nodige hapjes en drankjes zult u de weg wel weten en denk ook aan de bijzondere lekkernijen bij Het Blauwe Schaap, drankjes bij Mitra en bonbons bij Apart en Zo.

Plaatselijke horeca
Denk ook aan onze plaatselijke horeca, waar u uw bestellingen kunt doorgeven voor de momenten dat ze u wegens corona niet in hun zaak mogen ontvangen. Alles is erop gericht om in aangepaste vorm de feestelijke Sinterklaastijd en het naderende Kerstfeest zo goed mogelijk te laten verlopen. Aan de ondernemers in de binnenstad van Grave zal het niet liggen, zij staan voor u klaar.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties