Grave

Sander en Inge van Ham

Vanaf donderdag 5 november weer oliebollenkraam op de Lunette in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Van donderdag 5 november tot en met oudjaarsdag 31 december staan Sander en Inge van Ham weer met hun oliebollenkraam op de Lunette in Grave. Vorig jaar stond het stel voor het eerst met hun kraam in het vestingstadje. “Het is ontzettend leuk om te doen. Vooral door de reacties van de mensen”, vertellen Sander en Inge.

Openingstijden van de oliebollenkraam zijn van dinsdag tot zaterdag van 11 tot 18 uur. “Wij bakken meerdere malen per dag en proberen de klanten de oliebollen zo vers en warm mogelijk mee te geven. Voor oudjaarsdag kunnen de klanten bij ons bestellen aan de kraam, maar ook via de app of Messenger. Betaling gaat dan met een tikkie. Pinnen kan aan de kraam. Vanwege corona gaan we met oudjaarsdag ook bezorgen.”

'Veel plezier'
Op 31 december is het erg druk. Sander en Inge: “We staan dan om 2 uur 's nachts op en om 4 uur gaat de eerste bol in de pan. En dat gaat de hele dag onafgebroken door. Het is hard werken, maar het geeft ons veel plezier. De leuke reacties van de mensen en de gezelligheid, daar doen we het voor.”

Acties op Facebook
Sander en Inge houden regelmatig like- en deelacties op Facebook en geven volgende week op de eerste drie dagen elke dag een paar zakken oliebollen weg. Kijk hiervoor op https://m.facebook.com/pages/category/Food-Truck/Oliebollenkraam-Grave-102563701651802/.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties