Grave

Samen vinden we de kracht!

Door Irene Peeters van Annora Uitvaartverzorging BV

De wensen op uitvaartgebied worden steeds individueler, waardoor een uitvaart nog persoonlijker wordt. Een mooie ontwikkeling, want iedereen verdient een afscheid waarin de overledene wordt herkend. Om dit zo goed mogelijk te verzorgen, werkten wij geregeld samen met Uitvaartonderneming Van Dijk uit Mill en maakten we dankbaar gebruik van elkaars expertise en ervaring. We zijn beiden overtuigd van het belang van een persoonlijke uitvaart. Ook vinden we het allebei belangrijk om lokaal en in onze regio goed actief te zijn, zodat mensen ons leren kennen en wij hen. Onlangs hebben we besloten onze krachten te bundelen en samen verder te gaan onder onze vertrouwde naam Annora uitvaartverzorging.

Marsha Laijan RU en Irene Peeters RU.

Annora staat voor 'eervol' en dat is precies wat wij blijven doen; een persoonlijk afscheid verzorgen dat elke overledene eer aandoet!

Voortaan twee uitvaartcentra
Door de bundeling van onze krachten komen vele jaren expertise en ervaring samen. Vanaf nu beschikken we ook over twee sfeervolle uitvaartcentra, in Grave en in Mill. Beide uitvaartcentra zijn onlangs volledig gerestyled en wij beschikken nu ook in Grave over een sfeervolle 24-uurs kamer. Hiermee voldoen we helemaal aan de hedendaagse wensen van een persoonlijk afscheid en kunt u op intieme wijze afscheid nemen, doorlopend of op afspraak. Daarnaast gaan we door met het verzorgen van respectvolle afscheidsdiensten, samenkomsten en koffietafels met persoonlijke uitstraling, indien gewenst in een van onze sfeervolle uitvaartcentra.

Verzekerd van onze zorg
Wij blijven uitvaarten verzorgen voor iedereen, ongeacht wel of geen verzekering. Daarnaast verzorgen we in onze regio's uitvaarten namens de verzekeringsmaatschappijen Ardanta en Yarden. Uiteraard kunt u ons ook benaderen voor de uitvaart van een overleden dierbare, die elders verzekerd is.

Samen vinden we de kracht
Natuurlijk blijft alles mogelijk bij een afscheid, zolang het binnen de wettelijke normen valt. Wij denken graag met u mee in mogelijkheden. Daarnaast verzorgen we tevens traditionele uitvaarten. Ook rituele wassingen zijn mogelijk bij ons. We staan u bij met een onverhoopte repatriëring van een overleden dierbare in of naar het buitenland. Samen met u vinden we de kracht om het afscheid te verzorgen zoals u dat wenst. Gewoon vanaf onze bekende adressen met de vertrouwde gezichten van onze uitvaartverzorgers!

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties