Grave

Branding Your Soul company en Drukwerk4You bundelen krachten

'Samen nóg sterker de toekomst in'

Door Freddy Klooté

GRAVE - Altijd gezellig binnenkomen bij Ifthen, in dat prachtig ingerichte pand aan het begin van de Maasstraat in Grave. Hartelijk ook. De gulle lach ligt als een passend kleed op de vloer. In elke hoek ligt humor op de loer. Sinds kort ben ik hevig fan van de wekelijkse filmpje die twee jonge medewerkers op Facebook posten. Niet alleen grappig maar ook met enorm veel vakmanschap gemaakt. Precies in de geest van het bedrijf. Een bedrijf dat strategisch, conceptueel en uiteindelijk de mooiste ideeën visueel tot uiting brengt, zal vanaf heden ook alle offline-uitingen vervaardigd laten worden door Drukwerk4You. Oprichter Joeri Nuijen blijft mede-eigenaar en commercieel aanspreekpunt. Daarnaast opereert Joeri met Drukwerk4You geheel zelfstandig en gaat de strijd aan met alle spelers in de wereld van online-printing.

Dit samengaan van specialisten wordt feestelijk gevierd op woensdag 29 mei met een borrel. Iedereen is welkom vanaf 14.00 uur op Maasstraat 3, 5361GE in Grave.

Samen sterker
“De samenwerking was er al een tijdje. Joeri voerde al diverse ideeën uit. Voor het nieuwe ABC-restaurants heeft Joeri al het offlinewerk gedaan. Een gigantische klus, waarbij zijn organisatietalent ten volle heeft benut. Van daaruit ontstonden nieuwe opdrachten en ontstond ook de samenwerking”, vertelt een enthousiaste Mark Martens, samen met Nienke Dirkse eigenaar van “Branding Your Soul” V.O.F. Nienke vult aan: “Het is nu allemaal wat steviger, met verhoging van de kwaliteit. Ifthen zorgt voor marketing/communicatie en design en de productie is in handen van Drukwerk4You van Joeri”.

Enkele voorbeelden zullen duidelijk maken hoe dat in de praktijk werkt. Joeri: “Neem een simpele aansteker. Ifthen zorgt voor het design, ik zorg dat ze zo gemaakt worden”. Een makkie. Het wordt wat ingewikkelder als de opdracht groter wordt. “Neem nou een nieuw ABC-restaurant in Suleimaniya in Irak”, zegt Mark. “Daar gaat Joeri binnenkort naartoe. Er komen elf restaurants in. Met overal sfeerbeelden. We zorgen samen voor 1200 m2 bedrukking. Het design is van Ifthen en de bedrukking is van Drukwerk4You. We leveren het eindproduct samen af en de twee bedrijven verzorgen elk hun deel van het proces”. Een voorbeeld van een gigantische klus, die ook nog eens niet vlak om de hoek uitgevoerd moet worden.
Nienke: “Maar dichter bij huis zijn we natuurlijk ook actief. Voor de Libelle Zomerweek doet Ifthen het designwerk en bouwt Joeri de stands”. Joeri: “Ik kan voor een groot project mensen inhuren”.
“Ook voor winkelketen Primera zijn we aan het werk. Kijk, hier is bijvoorbeeld de standaard voor de actie “Blad cadeau”. En weer is onze verdeling hetzelfde. In het kort zou je kunnen zeggen: “Ifthen ontwerpt het, Drukwerk4You maakt het”. Zo gaan we samen nóg sterker de toekomst in”, zegt Nienke. Dat wordt volmondig beaamd door Mark en Joeri.

Vakmensen zijn het. Mark Martens met zijn opleiding aan de Hogeschool voor de Kunst in Utrecht. Zijn ervaring bij VNU en TROS Audax Multimedia. Zijn grote stap om alleen verder te gaan met Ifthen. Nienke Dirkse, die na het Grafisch Lyceum en een studie Multimedia in het bedrijfsleven terecht kwam: “Omdat ik les kreeg van mensen uit het bedrijfsleven. Leraren op dit terrein waren er nog niet”. Ze ging bij Sanoma werken, bij zoekmachine Ilse en werkte bij Mark bij diens Ifthen. Werd samen met Mark ook eigenaar van Ifthen.
Joeri Nuijen leerde het vak op Sint Lucas in Eindhoven: “Ik leerde er zoveel. Zowel voor oude ambachten als voor de nieuwste mediavormen. Alles met creatieve vorming en communicatie. Een heel praktijkgerichte opleiding, met stages bij het Smartlappenfestival in Grave, maar ook op de Waterfabriek in Den Bosch bij het op de markt zetten van hun opleiding”.

Drie kanjers die hun krachten bundelen. Met op financieel gebied begeleiding van Huub Linders. Een man die weet hoe euro’s gedrukt worden.
Met plannen. Volop plannen. Voor het maken van specifieke websites, waar je zelf creatief je bestelling in elkaar kunt zetten: Geboorteposter.nl bierviltjes.nl en andere sites over trouwen, vlaggen, geboorte, lakens, schilderijtjes en noem maar op.

Alle reden om op 29 mei het glas op een schitterende toekomst te heffen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties