Grave

Ravelijn Tandartsen opent haar deuren in Grave

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Ravelijn Tandartsen heeft op vrijdag 23 februari officieel de deuren van haar Tandartspraktijk aan de Trompetterstraat in Grave geopend. Na maanden verbouwen gaat de langgekoesterde wens van praktijkeigenaren Maarten van Dijk en Johan Oost eindelijk in vervulling: een algemene tandartspraktijk voor het hele gezin.

De inwoners van Grave en omstreken kunnen sinds begin dit jaar terecht in deze moderne en huiselijke praktijk. Praktijkeigenaren Maarten van Dijk en Johan Oost hebben al een tandartspraktijk in Beuningen. Waarom nog een praktijk in Grave? Maarten heeft een sterke binding met Grave. Hij heeft hier jarenlang gewoond met zijn gezin en is nog steeds sterk verbonden met het verenigingsleven van Grave.

'Vanaf het eerste tandje'
Ook denken zij een goede toegevoegde waarde te kunnen leveren aan deze mooie vestingstad. “Het is een praktijk waar iedereen welkom is, vanaf het eerste tandje. Het hele gezin kan tegelijk op controle komen. Onze specialisaties zijn kindertandheelkunde, patiënten met angst voor de tandarts behandelen, chirurgie en natuurlijk de algemene tandheelkunde”, vertellen Maarten en Johan, die de praktijk samen met hun team met veel enthousiasme zijn gestart.

Met vragen over de tandartspraktijk of voor het aanmelden van nieuwe patiënt kan men contact opnemen via 0486-700250 of mailen naar info@ravelijntandartsen.nl. Of bezoek de website www.ravelijntandartsen.nl

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties