Grave

Nieuwe naam: Rob Megens Woonatelier

Megens Woninginrichting verhuist na 56 jaar van Grave naar Wijchen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

GRAVE - Megens Woninginrichting gaat na 56 jaar verhuizen vanuit het centrum van Grave naar Wijchen. Met de verhuizing wil eigenaar Rob Megens een compleet nieuwe uitstraling neerzetten onder de naam Rob Megens Woonatelier. "Een nieuwe naam, maar vakmanschap, kwaliteit, service en persoonlijke aandacht blijven onveranderd, zoals de klanten gewend zijn", vertelt Rob.

Rob Megens in gesprek met een klant.

Een van de belangrijkste redenen voor de verhuizing is de betere bereikbaarheid. Het is van Grave nog geen tien minuten rijden naar Rob Megens Woonatelier, waar gedurende het hele jaar direct voor de deur gratis kan worden geparkeerd en de parkeerschijf in het dashboardkastje mag blijven. "Zo kunnen mensen zich in de nieuwe showroom op hun gemak laten adviseren over het uitgebreide assortiment vloeren en raamdecoratie, variërend van onder andere pvc-vloeren, parket, tapijten, tot zonwering, (rol)gordijnen en inbetweens. En over de toepassingsmogelijkheden in hun woning."

Opruimingsacties
Tot 25 november zijn er in Grave speciale opruimingsacties. Op koopzondag 18 november is Megens Woninginrichting geopend van 13 tot 17 uur. Medio december is er in Wijchen een openings 10-daagse met verschillende acties en aanbiedingen.

Megens Woninginrichting in Grave is gesloten vanaf zondag 25 november. Na de verhuizing gaan de deuren van Rob Megens Woonatelier in Wijchen open op dinsdag 4 december. Iedereen is dan van harte welkom om een kijkje te komen nemen in de nieuwe showroom aan de Nieuweweg 78 in Wijchen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties