Grave

Het gaat om meer dan verkopen of kopen

Door Anita Klomp van Woon Makelaars

Er is krapte op de woningmarkt ontstaan. Zo overstijgt de vraag het aanbod. Ook in Grave betekent dit dat er woningzoekers zijn die wel willen bewegen, maar de gewenste woning niet kunnen vinden en daarom hun eigen woning nog niet te koop zetten. Het is mijn doel om voor die klanten de gewenste woning te vinden én kopers voor hun eigen woning. Daarmee realiseren we meerdere woonwensen tegelijkertijd. Eigenlijk zijn we een soort matchmaker. De kracht is goed te luisteren naar de woonwensen van de klant en in mijn hoofd alvast kopers in beeld te brengen vanuit ons uitgebreide zoekersbestand. Het gaat hierbij steeds meer om maatwerk leveren.

Ik vind het heel belangrijk wat onze klanten ervan vinden en vraag hen dan ook regelmatig of we ons werk goed doen. Of niet, want daar leren we van. De terugkoppeling van de heer en mevrouw Van Kerkoerle spreekt voor zich. We staan ervoor!

"Behalve de aankoop van ons nieuwe huis heeft WOON Makelaars ons begeleid bij de verkoop van ons huidige huis. Ook deze begeleiding verliep probleemloos. Goede communicatie door regelmatig contact, gevraagd en ongevraagd. Meer dan voldoende kennis van de woningmarkt in het buitengebied. Prima begeleiding van de kopers bij de bezichtigingen, voor zover wij dat kunnen beoordelen. Al met al zullen wij iedereen WOON Makelaars aanbevelen, zowel voor de aankoop als de verkoop van een woning."

Maak kennis met mij of mijn collega’s en kom langs voor een kop koffie. Kijk ook eens op www.woonmakelaars.nl.

Anita Klomp, eigenaar/makelaar-taxateur WOON makelaars

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties