Grave

Nader Bekeken door Anita Klomp van WOON Makelaars

'Het gaat om méér dan verkopen of kopen'

Door Anita Klomp van Woon Makelaars

Er is krapte op de woningmarkt ontstaan. Zo overstijgt de vraag het aanbod. Ook in Grave betekent dat er woningzoekers zijn die wel willen bewegen, maar de gewenste woning niet kunnen vinden en daarom hun eigen woning nog niet te koop zetten. Het is mijn doel om voor die klanten de gewenste woning te vinden én kopers voor hun eigen woning. Daarmee realiseren we meerdere woonwensen tegelijkertijd. Eigenlijk zijn we een soort matchmaker. De kracht is goed te luisteren naar de woonwensen van de klant en in mijn hoofd alvast kopers in beeld te brengen vanuit ons uitgebreide zoekersbestand. Het gaat hierbij steeds meer om maatwerk leveren.

Ik vind het heel belangrijk wat onze klanten ervan vinden en vraag hen dan ook regelmatig of we ons werk goed doen. Of niet, want daar leren we van. De uitspraak van Brian Kloen uit Grave spreekt voor zich. We staan ervoor!

“Anita bespreekt uitgebreid wat de wensen zijn en denkt actief mee. Bereid om een stapje extra te zetten en geeft een goed advies. Ik heb geen enkel moment het idee gehad dat het om geld ging. Het doel is om het huis zo goed mogelijk te verkopen”.

Maak kennis met mij of mijn collega’s en kom langs voor een kop koffie. Kijk ook eens op www.woonmakelaars.nl.

Anita Klomp
Eigenaar/makelaar-taxateur WOON makelaars

 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties