Grave

Herdenken rondom Allerzielen

Door Marsha Laijan van Annora Uitvaartverzorging BV

Op 2 november worden vele begraaf- en gedenkplaatsen in het licht gezet en zijn er diverse herdenkingsmomenten. Een mooi ritueel, van oorsprong als religieuze gedenkdag, maar tegenwoordig voor iedereen die dat wil.

Natuurlijk hebben wij in deze periode speciale aandacht voor alle inwoners van Grave, Mill en omliggende gemeenten, die een dierbare hebben verloren. Zo delen we op zondag 28 oktober rond 13.30 uur lichtjes uit aan nabestaanden op de R.K. Begraafplaats in Mill, direct gelegen naast ons uitvaartcentrum aan de Wanroijseweg en aansluitend op de Algemene Begraafplaats aan de Straatkantseweg in Haps.
Met het thema 'De stilte laten spreken' verzorgen wij op zondag 4 november om 14 uur een herinneringsconcert in ons vernieuwde uitvaartcentrum in Mill. Indien de nabestaanden dat wensen, zetten we hun overleden dierbaren letterlijk in het licht, door voor ieder van hen een kaars te ontsteken. Daarbij noemen we iedere naam met respect. Ook is er ruimte voor troostende en hoopgevende woorden en passende muziek, verzorgd door het koor van BrabantZorg Eigenwijs en zangeres Ryan. Na afloop is er gelegenheid om informeel samen te zijn met een hapje en een drankje. Ook als u de uitvaart van uw dierbare niet door ons heeft laten verzorgen, bent u van harte welkom. Aanmelden kan tot 26 oktober tijdens kantooruren op telefoonnummer 0486-472074 of 0485-452868 of u kunt het aanmeldformulier invullen op www.annorauitvaartverzorging.nl/activiteiten. Er zijn aan deze middag geen kosten verbonden.

Open dag uitvaartcentrum Grave
Ook willen we u graag in de gelegenheid stellen om persoonlijk kennis te maken met ons team en een kijkje te nemen in ons vernieuwde uitvaartcentrum in Grave. We zien u graag in de Oliestraat 4 op zondag 28 oktober, waar we u tussen 11 en 15 uur van harte welkom heten met een hapje en een drankje. Aanmelden is niet nodig.

Graag tot ziens!
Ook tijdens deze activiteiten zult u ervaren dat ondanks alle vernieuwingen onze betrokkenheid en aandacht voor details onveranderd blijven. Net zoals onze dankbaarheid, omdat wij het altijd weer als een eer beschouwen om een uitvaart te mogen verzorgen.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties