Escharen

Op zondag 28 januari

Zoete Inval bij De Brouwketel in Escharen

Door Sergio Boutkan van Arenalokaal.nl

ESCHAREN - Zalencentrum De Brouwketel in Escharen opent zondag 28 januari haar deuren om te laten zien wat het bedrijf kan bieden om een feest of bijeenkomst tot een groot succes te maken. Onder de noemer Zoete Inval is er van alles te eten, drinken en beleven. Iedereen is welkom tussen 11 en 17 uur. Entree is gratis en verplicht u tot niets.

Voor grote gezelschappen organiseert De Brouwketel met regelmaat uiteenlopende buffetten; van warm tot koud, vlees tot vis en salade tot dessert. Voor kleinere groepen is het mogelijk te kiezen voor een keuzemenu, steengrill of barbecue. Bovendien behoort catering op locatie tot de opties. De Brouwketel maakt altijd gebruik van verse producten uit eigen keuken.

Een (feest)maaltijd is niet compleet zonder passend drankassortiment. De Brouwketel beschikt over een breed scala frisdranken, bieren en wijnen. Maar probeer ook eens het binnen- en buitenlands gedestilleerd aanbod of een wijn- of koffieproeverij. Om de eetlust en de teamgeest te bevorderen, is er niets leuker dan gezamenlijk actief bezig zijn. De Brouwketel biedt een uitgebreid pakket aan indoor- en outdooractiviteiten voor jong en oud. Kortom, alles is mogelijk. Tijdens de Zoete Inval kan men gratis een voorproefje nemen op de meest populaire activiteiten.

10 procent korting
Wie een zaal of feest boekt tijdens de Zoete Inval op 28 januari vóór 15 uur, krijgt 10% korting op het totaalbedrag. De korting is niet van toepassing op activiteiten, Paasbrunch en -buffet, Moederdagbrunch en het 3-4 gangen keuzemenu.

Multifunctionele zalen
Naast een bistro, waar zowel à la carte-gerechten als drie- en viergangenmenu's worden geserveerd, heeft De Brouwketel ook een zalencentrum dat voor vele doeleinden gebruikt kan worden. Van feesten, vergaderingen en oefenavonden tot arrangementen en etentjes.

Arrangementen
Verder zijn er arrangementen voor zeer uiteenlopende doelgroepen. Denk hierbij aan (tandem)Solex tours, buggycrossen (maximaal 10 personen), hand-en kruisboogschieten, een kanotocht tussen Mill en Grave en een step-tour. De kano-tocht en step-tour zijn tevens te combineren. Kortom, er is voor iedereen wat leuks.

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuwsVacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Meest gelezen

Laatste reacties