Grave

Een maandelijkse column over een eervol en persoonlijk afscheid

Door Irene Peeters van Annora Uitvaartverzorging BV

Een afscheid brengt altijd verdriet met zich mee, wat wij helaas niet voor u kunnen wegnemen. Wel kunnen we u bijstaan bij de verzorging van het afscheid en de uitvaart, volgens de wensen van uw overleden dierbare en van u. Samen met u verzorgen we dan een mooi, persoonlijk afscheid. Eervol, want daar staat Annora voor! In deze nieuwe maandelijkse column vertellen we u er graag wat meer over.

Uitvaartverzorgsters Marsha Laijan en Irene Peeters.

Bij een afscheid komt veel kijken. Steeds meer mensen staan daar gelukkig bij stil. Men heeft steeds meer specifieke wensen die een uitvaart persoonlijk en eigen maken. Ook wil men steeds vaker zeker weten dat de uitvaart precies zo wordt, zoals zij dat wensen. Veel mensen hebben de wens om nabestaanden te ontzorgen om vragen en onduidelijkheden na hun overlijden te voorkomen.

'Mijn persoonlijke uitvaartwensen'
Wilt u ook uw wensen vastleggen zodat u zeker weet dat straks duidelijk is wat voor uitvaart u wilt? Dat kan in ons handige document 'Mijn uitvaartwensen', dat u gratis kunt downloaden op www.annorauitvaartverzorging.nl of aanvragen per email bij info@annorauitvaartverzorging.nl. U kunt in dit document ook praktische informatie noteren. Informatie die later veel zoekwerk voorkomt zoals informatie rondom uw verzekeringspolis, een mogelijk donorcodicil of wellicht een verklaring dat u uw lichaam ter beschikking wilt stellen aan de wetenschap.

Goede voorlichting is belangrijk!
Om te komen tot een goede keuze is het belangrijk dat u weloverwogen beslissingen kunt nemen. Dat geeft rust bij u en uw nabestaanden. Wij helpen u graag door
duidelijke voorlichting te geven, ongeacht of u wel of niet over een uitvaartverzekering beschikt. Als u eens vrijblijvend met ons van gedachten wilt wisselen over de vele mogelijkheden maken we graag een afspraak. U kunt ons tijdens kantooruren bereiken op telefoonnummer 0486-472074. U kunt ons ook bezoeken op de Seniorenbeurs op zaterdag 18 maart tussen 13.30 en 16.30 uur in Catharinahof aan de Koninginnedijk in Grave. Wij beantwoorden dan ook graag al uw vragen!

Annora uitvaartverzorging
Telefoon: 0486-472074

Oliestraat 4 / 5361 GN Grave / www.annorauitvaartverzorging.nl 

|Doorsturen

Arenalokaal in beeld

Laatste nieuws

112-meldingen


Vacatures

Specials

Ondernemend nieuws

Faillissementen

Jouw Arena

Meest gelezen

Laatste reacties

Dagboek Diala en Enas